• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

dziama chrzest o 12;30 takze jeszcze wszystko przed Nimi :-) szczęscia dla zagubionej bo ONa tez ma dziś imieninki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I dla Ciebie kochanie zdrówka szczęscia i spełnienia marzeń !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Piąteczka
no i dla Twojej pociechy buziaczki :*:*:*:*:-):-):-)

reklama
Hej Dziewczynki

Może miałyście doświadczenie z bolącym zębem w ciąży????/
Boli mnie ząb który był robiony miesiąc temu:wściekła/y:
Pewnie źle mi go zrobiła. Ząb był zdrowy tylko ułamany.Robiła rtg i nie był leczony kanałowo.Od początku mi coś nie pasowało. Dobudowała mi go. I od kilku dni zaczęło się coś dziać. A tu początek ciąży... Nie jestem w stanie na niczym się skupić.

Magdalenki
dużo słoneczka:-)

Dziama kciuki na nowy cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Czemu masz zablokowany wykres ????? :-( oblokuj to dostaniesz jeszcze fluidki na szczęście :-p:-p:-p :-D:-D:-D:-D:-D
Gosiulek nie pomoge ...... przykro mi.... :-(:-(:-( akurat teraz jak na złość !!!!!!!! :-(

Katka to szykuj tą kartkę dla Roszpunki bo ja pewnie jeszcze przenoszę .......:sorry2:

Ostatnia edycja:
Losiczko chciałaś więc myślę że już mogę.Dzisiaj przecudne dwie krechy wyszły
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~``~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ilona ale ja nic nie blokowałam ;/ hmmmm nie wiem nie znam się jeszcze na tym enpr momenty sobie tylko zrobiłam na niewidoczne dla nikogo bo zaczęło mi to troszkę służyć za notatnik co gdzie kiedy i po co bo pamięć już nie ta heheh. W ogóle ta @ jakoś tak się rozkręcić nie mogła i w sumie do tej pory jakaś dziwna skapa i bardziej jak plamienie jakieś no ale zobaczymy :)

będę wieczorkiem bo goście na kawkę właśnie jadą idę ciacha ukroić :)

A ja się trochę wyłączyłam ; // Ale jakoś nie mam na nic ochoty ... Nie wiem czy pisalam ale coś się składa ze urodze wcześniej [ CC ] ale to nic pewnego , okaze sie po USG .

gosiulek niestety nie cierpie na bóle zębów , nie pomogę .
ilona jeszcze trochę i się rozpakujesz :)

Kciuki dla wszystkich starających się , zeby zobaczyły || . ~~~~~~~~~~~~

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry