• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

za radą losiczki nie edytuję przed poniedziałkiem - ja już wytrzymam te ciążowe niedogodności , poród i cała resztę- ale daj mi losie te dwie kreski!!!!!!!!!!!!

reklama
piąteczko dla Ciebie specjalne ............. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dobranoc
:-):-D:happy2::happy::-):-D

nooo mowie wam dziewczyny -korzystajcie poki sie da hehhee:)))nie no moj juz tak wymeczony przez te ostatnie miesiace ze nie dziwie mu sie ze czasem ma ochote tylko poprostu przytulic sie i pojsc spac,dlatego tez ostatnio wyluzowalismy bo zbyt mechaniczne sie to stalo i malo przyjemne...ale wierzez e teraz pomalutku wszystko wroci do normy....
ilonkatrzymam kciukasy zeby cie wkoncu RUSZYLO-mialabys juz z glowy,no ale maly zadecyduje czy to juz..spokojnej nocki kochana:)
piateczka ja tez wlasnie zapodalam sobie TLC i klade sie,jutro do was zawitam dopiero po pracy wiec jedna wielka niewiadoma o ktorej,ale napewno poznymmm popoludniem.moze juz jakis bobas forumowy bedzie na swiecie:)roszpunka-ilonka powodzenia wrazie czego:))))))));-)

​DOBRANOC KOBIETKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam dziewczynki.
Piąteczka widzę ranny ptaszek dziś po wczorajszym wieczorze:-D

losiczko, :szok: Straszne! Oby skończyło się tylko na obdarciach.Biedny chłopiec.:-(

ilona, twój P wraca czy nie wraca? No i jak z tą umową jego? Jakby wrócił to może by się coś zaczęło dziać:tak:

A ja wczoraj upolowałam na tablicy ten kombinezon miś, a dziś go zakupiłam za 20 zł :-)

Uciekam zająć się dzieciakami siostry. Wpadnę do was później.

Dzień dobry :)
Losiczko - masakra..........ech też nie mogę sobie nigdy poradzić z takimi sytuacjami i bardzo emocjonalnie reaguję...... Kochanie tempka mogła polecieć w dół ze względu na emocje i brak snu nadal trzymam kciuki :*

wypompowana jestem dziś znów zaczynam kolejne 5 dni w pracy ;/ trochę lenia mam

Dzien dobry Dziewczyny :*:)
troszkę sie jakoś denerwuję, mam nadzieje ze zobacze za 2 tyg fasolkę. tym bardziej ze jeszcze popracuje w sklepie, bo nikt mi nie da jeszcze zwolnienia, ale bede starała sie unikąć podnoszenia.
zjadłam sniadanko. wypiłam herbatkę. i bede zaraz robic babkę cytrynową bo Mama wpadnie do mnie na pogaduchy :))
KATYB zycze zdrówka dla Tatki, musi być dobrze :*
wiec milego dnia dziewczyny, bede zerkała do Was..

reklama
witam dziewczynki:))zaraz zmykam do pracy,wpadam sie tylko przywitac.
łosiczka wspolczuje ci tego widoku kochana-wiem z doswiadczenia ze taki obraz zostaje na dlugo w glowie..Miejmy nadziejeze nic im nie bedzie..
roszpunka a ty masz jeszcze sile sie dziecmi siostry zajmowac???ja juz myslalam ze pojechalas na porodowke;-)
a co z nasza ilonką??jeszcze sie nie odezwala...hmmmm...

u mnie tempka leci na leb na szyje wiec nici z fasolki ale po tym wariackim cyklu sie niczego raczej nie spodziewalam...do tego brzuchol zaczyna bolec @wo...boje sie tylko tej @-oby znowu nie bylo takich akcji jak ostatnio bo nie wytrzymam tym razem chyba i pojade na pogotowie..uhhhh...strach sie bac:szok:
ok ja zmykam i pokaze sie po pracy.​MIŁEGO DNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry