• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
roszpunko bo mnie rana węgorz zbudził na poprawkę:-D:-D:-D:tak::tak::tak:

dziama widzę, że maratoniku ciąg dalszy

losiczka ochłoń kochana i tempka znów skoczy

wiecie, że jeszcze kawy nie piłam???????? Trza naprawić ten błąd

Witam:)

Werka witaj i gratuluję:-D:-D:-D

Truskafka
witaj po urlopie i Tobie też jeszcze raz serdeczne gratulacje:-D:-D:-D a urlopiku zazdroszczę my niestety w tym roku nie pojedziemy ( co roku jeździmy nad morze),ale jutro jedziemy na 1 dzień do Gdańska z Antkiem to chociaż chwilkę na morze popatrzymy:tak:

Losiczko współczuję przeżyć, smutne,że taki mały chłopiec brał udział w takim wypadku.

u nas wczoraj był pogrzeb sąsiada -zabił się na motorze 22 lata. jedynak i dziecko w drodze:-( (ale tacy to moim zdaniem giną na własne życzenie) chociaż żal i smutek ogromny mimo iż tylko z widzenia znałam.

Katy oby tacie szybko wyniki się poprawiły &&&&&&&&&&&&&&&&&

No a z przyjemniejszych wiadomości o 5 rano dostaliśmy smsa ( mój mąż dostał bo Piotr to jego pracownik)że nie będzie go dziś w pracy bo siedzi z żoną na porodówce i rodzi im się też Pawełek:-D:-D:-D także czekam na wieści:)

Viola dziękuje.ciesze sie ogromniascie, ale troszkę sie boję to moja pierwsza ciąża, bede sie jeszcze bardziej cieszyla jak fasolkę zobacze na usg.. :))

Asiulka - Tobie tez miłego dzionka:*
Piąteczko - właśnie wł wodę dotrzymam Ci towarzystwa :) w tym piciu kawki
Wera - witaj :) i gratulację kochana to 1 dzidzia? a zdradź /nam ile masz lat?
Dzięki za wieści Violu - jedziecie na Chrzest zaprosić? a nie da sie np zostać na weekend chociaż troszkę wakacji mieć??
ILONKA 3mam kciuki - matko ale adrenalina mi się wł :)
Truskawka- witaj babo droga stęskniłam sie za Tobą :P

dziama86 to pierwsza dzidzia, mam skończone 26 lat w marcu :))
wy tak wszystkie fajnie sie znacie, a ja hmm, czasem nie wiem co pisać ;p zeby nie puscić gafe ;d

dziama to jakieś ciacho zapodaj jeszcze do tej kawki

viola skąd ja to znam........ współczuję rodzinie

werka cierpliwości kochana

ilona
melduj się- chyba, że na porodówce to Cię rozgrzeszymy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Werka- no to jesteśmy w tym samym wieku:) e tam znacie sie ja zielona jestem i nawet jeszcze nie jestem w ciąży ale tu dziewczyny są tak kochane że pozwalają czerpać i ich doświadczenia :* i zawsze utula podadzą a jak trzeba skopia tyłek więc się niczym nie przejmuj i sie rozgość :)

Katy śpioszku hop hop melduj się bo coś mi po głowie chodzisz od świtu

reklama
Witam
taaaaaaaaa........ na porodówce............. :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: Ja sie tego mojego dziecka nie doczekam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: NO po kim ON taki uparciuch no .....???????????????????????????? :dry::dry::dry::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::confused::confused::confused::confused:
Viola mój Piotr kocha motory, ma 2 ale na szczęscie nie na chodzie:rofl2: ................ bo ja sobie wyobrazam jakby ON juz jezdził- bałabym sie o niego........bo dla mnie kurcze motocykliści to dawcy organów ........ wiadomo nie kazdy jest szaleńcem....ale ........ kurcze młody chłopak........:-( coś strasznego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
losiczka tempka moze spadła przez tą koszmarną przepłakaną nockę........ bidulko TY moja........... straszne to co musiałaś widzieć i jeszcze z udziałem dziecka....i to w wieku prawie mojego Jasia - ja na samą mysl mam ciarki i az tez mi sie płakać chce !!!!!!!!!!!!!!!!! :-(:-(:-(trzymaj sie słoneczko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
asiczka eeeeeeeeee tammm........a mnie sie wydaje ze na razie @ nie przyjdzie .......... :-p:-p:-p
Roszpunka na razie jest bez umowy ........ale powiem szczerze ze jest zły troszkę na tą pracę .......... a raczej na tego faceta ......... takze chyba bedzie tak ze szybko odejdzie ( na szczęscie ma gdzie bo sobie juz znajomości załatwił i nawet po pracy jezdzi gdzies indziej i tez robi..........) no zobaczymy jak to bedzie........ kurcze jak na razie to spadliśmy z deszczu po rynne ..............:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Ja juz czasem nie mam siły mysleć juz o tym ......... :-(:-(:-(:-( ciągle pod górkę mamy ............ :-(:-(:-(:-( Jutro jeszcze pracuje cały dzien u tego innego Pana właśnie i nie wie czy wróci jeszcze..... takze nie wiem ..... !!!!!!!!!!
Jak Cię dzieciaki wymęczą to moze w koncu wylądujesz na tej porodówce :tak:

PIąteczka ale Cię chłop wymęczył hihii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D
dziama a TY kochana nie za dużo pracujesz ??????????????? :szok: i znów po tyle godzin ????????????????

Miłego dnia !!!!!!!!!!!!!!!!!! Idę sie ogarnąć bo poszłam spać z mokrymi włosami i dziś wyglądam mniej wiecej tak :-p:-p:-p:-p images (1).jpg

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry