P
piąteczka
Gość
co tak cicho????????????? utopiły się w tej kawie wszystkie????????/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

!!!no i gratuluję fasolki!!! ViolaPop bo 22 lata to za młody wiek na motocykl!ja też znam wiele takich przypadków,niestety,dostanie taki młody chłopak motor,wczesniej nawet na skuterku nie jezdził i adrenalina robi swoje...u moich rodziców przed domem taki 20 letni chłopak zabił małego 5 letniego chłopca,bo chciał pokazac dziewczynie jaka ma ,,moc,,

... i dosłownie przeleciał przez ulice 200km...w srodku osiedla! znam ten temat dobrze bo mój maz jest motocyklista od ponad 12 lat i widzieliśmy wiele..wystarczy troche wyobrazni,nic więcej,my mamy fajną grupę przyjaciół,spotykamy sie czasami w niedzielę i jezdzimy w góry lub nad morze,robimy pikniki,zwiedzamy,a scigac to się takie wariaty powinni na torze...prawdziwy motocyklista to ktos kto zaczynał od skuterka,nabierał doswiadczenia przez lata z szacunkiem dla zycia innych,a nie młodzik,co zszedł z roweru i sie przesiadł na motor.zresztą wariatów w samochodach tez nie brakuje...niestety...cholercia sie rospisałam a kawa wystygła...
, ale swojego Meza to w zyciu bym nie puscila i nie pozwolila kupić, naprawdę teraz nawet na zielonym świetle na przejsciu dla pieszych człowiek nie może sie czuć bezpieczny!