• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
piąteczka ale miałas pobudke:rofl2::rofl2::rofl2:,moze i mój chłop jak odpocznie na wakacjach to mnie wegorzem będzie budził... narazie jestem na morzu czerwonym,ale owu przypada mi akurat na urlopik

Ostatnia edycja:
Agnes - maraton trwa heheheh pracowałam juz 5 dni po15h wczoraj miałam dzień wolny i dla odmiany biegałam z aparatem po polach hehhe i od dziś znów 5dni po 15h :D ale nie narzekam póki co.
pamela my pewnie też dojdziemy do tego etapu jak każdy :)
Viola - bluzka do maskotki będzie jak znalazł hehhehe szkoda że nie da sie przedłużyć wyjazdu no ale takie czasy głupie niestety - robota robota robota a na koncie i tak mało ech
Marysia77 zdrówka dla Dareczka :*

Dziama86 jak mozna sie zapytać, zajmujesz sie profesjonalnie cykaniem fotek :D jak tam to gratki, do tego trzeba naprawde serce!:)pewnie piekne zdjecia pykasz:D

ViolaPop sliczny zestawik:tak:losiczko,własnie doczytałam co sie stało:-(,Jezu kochany,kierowca dostanie pewnie tylko mandat,ewentualnie 2 lata w zawieszeniu,jak zwykle...katy ja sie modlę za Twojego tate i mocno wierze ze jego stan sie szybko poprawi:happy::happy::happy:.dziama86 to nieżle sie nabiegasz,ja tez ostatnio po 16 godzin narabiam,bo na okres 3 tygodni tutaj szystko pozamykane,wiec robimy na zapas...dziama a Ty sie wybierasz na wakacje,bo nie doczytałam.

werka_b mozna powiedzieć że zaczynam działać na większa komercyjną (sluby chrzty komunie itp) skalę FOTOTRCHNIKA też robię w między czasie w ramach posiadania papierka i samorozwoju hehhehe a zaczęło sie od dużej pasji po prostu
pamela w tym roku raczej nie planujemy żadnego dłuższego urlopu może coś weekendowo jedynie. Trzymam urlop na jakiś wyjazd po ślubie i na akcje proszenie gości itp przygotowań :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry