Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale serio cudowna jest:-)

a mokro mi
oj chyba wiesiołek zaczyna działac 
hihiih ,no ciezko nam sie przyzwyczaic do zycia z kims kto ma calkiem inne przyzwyczajenia i poglady niz my...jednak najlepiej od poczatku byc na swoim garnuszku i radzic sobie samemu zeby nie mial kto nam wypomniec.My rok po slubie mieszkalismy u moich rodzicow,ale nie wspominam tego dobrze chociaz baardzo ich kocham,lubia mojego meza ale wtedy nonstop cos krytykowali ze a czemu on tak to robi,a czemu to tak...a ja tak miedzy mlotem a kowadlem,ale na szczescie kupilismy wkoncu mieszkanko i odcielismy pepowine
Teraz ja jestem kochana synowa a maz kochanym zieciem,zwlaszcza teraz jak przeprowadzilismy sie do UK i widujemy sie kilka razy w roku i to teraz MY robimy prezenty hihi,jest fajnie.

bo myśleli że nie będzie ruchu i co się okazało jest ruch jak 150 wyć mi się już chce wszystko mnie boli dzisiaj wylałam na siebie gorącą zupę na szczęście nic nam się nie stało ale z tego wszystkiego zaczęłam płakać i tak ryczałam ponad godzinę nawet mi się rozmawiać już z nikim nie chciało
ale jeszcze dwa dni i będę cała wasza
bo idę na 2 tygodnie urlopu hurrrrrrra
Roboty tyle ze po łokcie jestem urobiona...hotel full mimo kiepskiej pogody...ja przed urlopem juz tez
ta robota...odliczam dni,i zaciskam zebiska no i chodze z przyklejonym usmiechem...a szlak mnie trafia na niektorych ludzi..juz wszystko mi na nerwy dziala.A kiedy ty kochana na macierzynskie odchodzisz?bo w anglii jakos 11 tygodni przed rozwiazaniem juz mozna tak?

tylko zyski dla tych skur........wsie liczą nic więcej