• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziękuję wam za dobre słowo.
Wizyty o mały włos bym nie miała, bo pielęgniarka zapomniała mnie wpisać do kalendarza:confused2: Oczywiście jak na złość nic się nie dzieje, szyjka zamknięta tak jak była. Nawet gin próbowała mi ją tam wzruszyć, ale ani drgnęła. Dostałam skierowanie do szpitala na przyszły czwartek, 16.08. Ja już nie mam siły czekać:-( Dziś w nocy obudziłam się na siku i później godzinę nie mogłam zasnąć, bo cały czas chodziło mi po głowie kiedy w końcu przyjdzie godzina 0.:crazy:

Mamuśki
, miała tak któraś z was, że nic nie wskazywało na szybki poród, a jednak zaczęłyście rodzić???? :confused:

reklama
dzień dobry dziewczynki

losiczko - jak to się mówi- stary ale jary hi hi- trza korzystać póki węgorz chce współpracować

ilonka śliczne imiona- ale ostrzegam- Kubusie to niedobre stworzenia

roszpunko :szok: nic a nic???????????

katy fajnie, że tak trafiłaś i trzymam wciąż zacisnięte mocno &&&&&&&& tak , że az mi się paluchy sine robią

więcej nie pamiętam- przepraszam

a ja wczoraj oglądałam z mężem płytę z wesela znajomych i tak ze wszystkim zeszło do prawie 2. Dziś spaliśmy do 11!!!!! Mama to ma chyba kalendarzyk - nasz małżeński- bo zawsze w zbliżajace się dni dzieci dużo pilnuje i pozwala nam jak najwięcej czasu w sypialni spędzic ha ha

karola!!!!!!!!!!!!!!! gratulacje dla małża!!!!!!!!! może na dobre mu się syndrom gniazda rozkręci!!!!!!!!! trzymam &&&&&&&&&&

Dziewczyny mam pytanie co można kupić maluszkowi na pierwsze wiedzenie bo wybieramy się z mężem do koleżanki,miesiąc temu chłopca urodziła i nie wiem co kupić a nie chcę pytać bo wtedy nie będzie to już niespodzianka :-D dodam także że ciuszków ma po uszy.Co radzicie??

Agnes dzięki za postawienie do pionu:-):tak: masz rację, umówię się w najbliższym czasie raz jeszcze,zwłaszcza że mam 3,75 wynik:tak:

Roszpunko ja tak miałam, nic nie zapowiadało porodu, była niedziela wielkanocna, goszczenie się, a na drugi dzień z samego rana zaczęły się skurcze:-) - a miałam jeszcze zamiar na uczelnię jechać na zjazd...

Agnieszka.kk ja jak szłam na wizytę do przyjaciółki to kupiłam maluchowi śliczną sukienusię:-), a dla chłopca na pewno też coś byś znalazła:tak:

Karola uważam że mąż wcale nie przesadził:tak:

hejka

miałam zawriowane sny...rozpowiadałam wszystkim o ciąży :) ii...objadałam się:-D ale takimi smakołykami, że jak teraz o tym myślę to mnie mdli:-D

w aptece dostałam tabletki z imbirem, więc walki ciąg dlaszy ...

Karolina ja pracuję i na L4 sie nie wybieram, no chyba że Rybcia zdecyduje inaczej ;)
Łosiczka..śpiaca ciężarna to i fluidki śpiące:-D
no to teraz trzymam kciuki żeby te dwa tygodnie szybko zleciały i żeby na koniec były dwie piękne kreseczki :)
Piąteczka oj niestety wiem, że ciężko wysiedzieć... Uda się :)
zgodnie z hasłem nie spoczniemy póki nie poczniemy :-p
Marysia nono 39 tydzień Ci stuknął ;) ładnie imię będzie miała córcia :)
Ilona Witamy Pawła Jakuba jako pełnoprawnego obywatela :D
Katy Kciuki za tatę zaciśnięte, fajnie że udało Ci się trafić na TEN moment, tata wie że jesteście z nim :)
Roza ja też miałam podejrzenie PCO, jajniki miały taki wygląd, ale hormony na szczęśćie ok. Wiem że uda wam się wygrać walkę o owulkę, a potem już z górki :)
Rozia aaaaaaaaaaaaaa nawet nie strasz, ja tu czekam na koniec 12 tygodnia jak na zbawienie, pożegnanie tych "uroczych" objawów...a ty nadal z kibelkiem się witasz ...:szok:
Dziama dobrze że się odezwałaś :)
Justyna niech chłopaki rozpieszczają mamuśkę i grzeczni będą ;)

no i zapomniałam

Roszpunka synuś zatwardziały mieszkaniec brzuszka, skacz dalej, może młody też wyskoczy, powodzenia ;)
Karolina no WOW ŁAŁ...się mąż postawił i dobrze!!! pępowinę trzeba uciąć!!
Piąteczka hehe czyli mama ma swój wkład do misji "dzidziuś" hehe
Agnieszka jak nie ubranka, to jest mase zabawek dla niemowlaków, do wózka, łóżeczka, kapitalne gryzaki...cosik wybierzesz na pewno ;)

Hallo Kochane!!!
Żeby nie było, to czytam i jestem na bieżąco, tylko takiego lenia mam, że nic mi się nie chce:baffled:
Malutka rozpycha się jak szalona, i dalej pośladkami, jutro idę do gin i powiem, że ja nie chcę żadnego pośladkowego jak się nie odwróci, i czy ja w ogóle mam coś do powiedzenia!
Zwiedzaliśmi kliniki, na tak zwanych drzwiach otwartych, i mówię wam czułam się jak na innej planecie, rodzisz jak chcesz, gdzie chcesz możesz tysiąc razy zmieniać pokoje, w jednym wanna, albo łóżko, albo takie łóżko do rodzenia na czworaka, albo taki stołek, że M za tobą a Ty rodzisz oparta o niego przodem, albo tyłem jak się chce, no szok normalnie! No i oczywiście znieczulenie, takie, siakie, o matko! Żeby się tylko odwróciła!!!!!
Roszpunko!!! Ja byłam 19 z Kacem u gina, i powiedział, że szyjka wysoko, zamknięta, i ze dwa tygodnie to jeszcze potrwa, i dał mi skierowanie na 20, na KTG, ale już nie poszłam, bo 20 o 10:51 urodziła się Kacuś:-):-)
Ilonko słodziaczek przecudowny z Pawełka, a Ty to normalnie jakbyś z pół roku temu rodziła:-)
Karola! No nareszcie! M się ruszył! Ależ musiało być Ci miło!!!!!!!!
Losiczko Kochana, no za ten strzał trzymam kciuki!!!!! Mój M jak przyjechał na trzy dni, sexików z 6 było i udało się:-D I nie dość, że w ogóle cud, że trafiliśmy na jajeczko, bo ja nie wiedziałam, kiedy owu, to jeszcze taki Cud, że to Ada!!! Tak, że wszystko jest możliwe:-D
I trzymam kciuki za staraczki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, bo tak miło się ogląda II!!!!!!!!!

reklama
agnieszka - a może jakiś ładny albym na zdj dziecięcy, albo sa takie książkowe wydania na wpisywanie ważniejszych rzeczy z miejscem na odcisk łapek, nóżek wklejanie zdj. a jak nie ciuszki to moze jakieś fajne zabawki jak któraś już wspomniała.
Karolina- ciesze sie bardzo że teściowa została postawione gdzie jej miejsce, gdybyście częściej tak reagowali nie wtrącała by się może tak bardzo bo wiedziałaby że nie pozwalacie sobie na to- no ale w tym musicie być jednomyślni niestety inaczej nie podziała.
Truskaweczko a z Matim jak miałaś z "miłością" do porcelany??? mam nadzieję że ten imbir pomoże

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry