P
piąteczka
Gość
walcz karola walcz ale nie tak
tylko tak
losiczko he he- szkoda że facet licznika nie ma
tylko tak
losiczko he he- szkoda że facet licznika nie ma
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

!!!!!!!!!!!!!!!
oooooooooooooooo..............
????????????????????????? oby to było przejściowe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiem ze tak bedzie !!!!!!!!!!!!!
:-)

;-):-):-):-):-):-):-):-):-) to masz jeszcze pare dni spokojnych a potem szał ciał bedzie przed testowaniem 
mam nadzieje ze masz te testy z II kreseczkami 

Może TY jak Katrina ze jestes stworzona do przenoszenia ciąż?????????????? Kurcze Maksio wyłaź juz ................. bo jak nie to ja przyjadę i Cię sama wyciągnę a mamuśka pewnie nie bedzie protestować 
kochana mogę sobie juz tylko wyobrazać jak jest Ci cięzko, jak masz juz dość tej końcówki .......... bidulko TY moja :-( strasznie długo każe czekać na to wywoływanie .......

:-)
ale ten czas zapierdziela !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Widzę że juz ładnie do formy dochodzisz ....... cieszę sie bardzo 

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

hehehe !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

z tymi Kubusiami to juz mnie losiczka ostrzegała hihih, wiec daliśmy na drugie a nie na pierwsze, bo tak naprawde to jeszcze wczoraj mysleliśmy czy nie dać na pierwsze 

ale dobra juz kazdy sie przyzwyczaił do |Pawełka takze jest Pawełek Jakub
moze jednak taki niedobruch to on nie bedzie.......bo jak na razie to aniołek,,,,, ale w kazdej chwili moze pokazać różki także nie kraczę juz ..........

kombinuj dziewczyno....... może coś akurat ulży :-) 

!!!!!!!!!!!!!!!!!
...........!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

STARACZKI 
Ciężaróweczki
Forumowe dzieciaczki 
kochana czy wy sobie przesuwacie suwaczki
no i super ta małpka Antosia :-)