• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

tabelka booooooska

a ja dziewczyny byłam z małymi zalakować ząbki. Mała sobie pozwoliła zrobic polowę, a mały tylko na fotelu posiedział tak dla oswojenia się z klimatem- lecę do laboratorium hi hi

reklama
witam laseczki...
u mnie urwanie głowy :szok:, mój piesek miał mały wypadek z płotem i mężuś spędził 2godz u weterynarz na szyciu..aaaajjj tam...zawsze coś..
próbuje was nadrobić ale sie rozpisałyście..:-D.wiec biorę sie za czytanie...:-)
ilonka - dane ci wysłałam..

a to pomysł na prezent - torcik i wózek z pampersów

IMAG0012.jpg
WP_000007.jpg
IMAG0050.jpg

Ja tylko na chwilkę:-)

ilonka tabelka rewelacja !!!!!!!!!! A zdjęcia wszystkie pięknie widać :-)

Ja kupowałam na pierwszą wizytę taką pluszową pozytywkę:-)

karola brawo dla męża :-)

wszystko przeczytałam, ale nie mam czasu dopisywać wszystkim, bo mamy gości, więc tylko wszytskie pozdrawiam i może jutro uda mi się wpaść na chwilkę :*

:) widzę że nie tylko ja zalatana :) Ilonko- tabelka super fajnie widać wszystkie fotki :* tylko te moje znaki zapytania sie źle prezentują :) no ale @ jest nieprzewidywalna w dalszym ciągu :) a czuję się lepiej dziękuje :* ale chyba rzeczywiście wybiorę się na badania zrobię krew zobaczymy Truskawka - widzisz nawet ciążę inaczej znosisz będzie Prezesowa jak nic :) poza tym
Axa mam nadzieję że córcia się obróci ma jeszcze trochę czasu :)
Roszpunka - żeby Cię Marysia z Karolą nie przegoniły :) &&&&&&&&&&&& trzymam za Was wszystkie
Asi też jakoś dawno nie było wie ktos coś???

zero litości meczyk chciałam pooglądać to się ruch robi wrrrrrrrrrrr a cały dzień pustki były

Ostatnia edycja:
reklama
witam was wieczorowo porą.

popołudnie mi szybko minęło bo wpadły moje łobuziaki bliźniaki. teraz w końcu siadłam. czekam teraz na siatkę i będę oglądać z m. mam nadzieje że nasze chłopaki dadzą radę

ilonka tabelka super. kiedy ty na to znalazłaś czas. oj twoje dzieciaczki nie przemęczają mamusi

axa
mam nadzieję że malutka się przekręci jeszcze. ciekawe jak mój maluch jest ułożony. we wtorek pewnie się dowiem

karola powodzenia na jutrzejszej wizycie. chyba dasz znać co i jak. no i widzę że mąż pomału zaczyna dostrzegać pewne sprawy. zawsze to kropk do przodu. mały ale od czegoś trzeba zacząć

roszpunka hej hej. skaczesz na piłce czy juz na porodówce? mam nadzieję że urodzisz przed tym 16.08

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry