• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
pare dni bede używać tej oliwki i zobaczymy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja mam z baby dream .........zobaczymy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dobra lece spać bo na oczy nie widzę juz ........... mały śpi na szczęscie jeszcze :-) \

DOBRANOC :*

witajcie
Czytałam Was dzis na raty, bo czasu brak. Od dwóch dni mamy piękną pogode, to wykorzystuję fakt, że mieszkamy nad oceanem i mamy plażę w naszej miejscowości nie daleko od domu. Nogi mi wchodzą do d...y, ale najważniejsze że Alinka zadowolona (nad oceanem jest plac zabaw dla dzieci, to sie wyhasała).
Ma tak jeszcze być do soboty włącznie - oby!! To sobie choć trochę dzieci z wakacji skorzystają, a nie tylko deszcz i wiatr.

Ilonka, Roszpunka - mały wczoraj miał nóżki bardzo zaognione i twarde w miejscach, gdzie był kłuty, dziś juz są w porządku, a Alinka poza tym, że nie pozwoliła sobie odkleić plasterków z miejsc w które była kłuta, to nic, na szczęście żadnych reakcji,

Zagubiona - wreszcie sie odezwałaś, no tak Nadia to juz duża panna, dobrze, że u Was wszystko w porządku,

Kasia es - a Ty już znasz płeć dzieciaczków??

hej dziewczyny, dawno mnie nie było ale staram się podczytywać. jestem troszkę w rozjazdach to na wsi na dziace, teraz na chwilkę wróciłam do domu, jutro już wybieramy się nad morze, żeby trochę nabrać si i energii ( ciekawe jaka będzie pogoda...) Jestem na L4 więc mogę się troszkę skupić na sobie i ciąży zwłaszcza, ze to pierwsza i jestem zielona jak szczypiorek na wiosnę. Widziałam tabelkę jest super! Tyle już dzieciaczków się urodziło, strasznie ten czas leci. Ja mam termin na 4.01.2013 a płeć może poznam 21.08 bo mam USG.
Wszystkie cieplutko pozdrawiam i trzymam kciuki za staraczki!

Rozia, mam nadzieję, że już nie witasz się z porcelanowym uchem i że to była jakaś niestrawność;-)

Roza, u mnie też było bardzo dużo pęcherzyków i lekarka podejrzewała policystyczność, ale udało się.Tobie też się uda:-)

losiczka, masz miejsce w drugiej po Ilonce, więc jesteś pierwsza w pierwszej:-)

Piąteczko, wybacz mi to ociąganie, a raczej ociąganie się mojego synka:zawstydzona/y: Moje miejsce jest twoje! Chyba że Marysia wcześniej urodzi, to wtedy możesz przejąć po niej;-)

Ilonka, przyjeżdżaj i wyciągaj tego leniuszka-uparciuszka! Może się cioci przestraszy i wylezie, bo jak mu mama mówi, że na niego czas, to wcale się nie słucha;-) Jak wyjdzie i podrośnie to mu zrobię szkolenie z posłuszeństwa!;-) Albo on mi:-D
P.S. Super wyszła ta trzecia tabelka! Ale z ciebie zdolniacha! :-)
Też chcę już w niej być!!!:crazy:

karolina, może tak jak dziewczyny piszą powinnaś spróbować "wybielić" te szmaty tak żeby znikły;-):-D

axa, trzymam mocno kciuki żeby Adusia się przekręciła. Ale by była szkoda nie skorzystać z tych wszystkich luksusów. Aż chciałoby się rodzić dużo dzieci żeby wypróbować wszystkie te cuda!

Viola, dzięki. Wiem że się tak zdarza i mam nadzieję, że ze mną też tak będzie. Moja szwagierka męczyła mnie co Maksiu by chciał i powiedziałam jej, że może być taka przytulanka jak wasza małpka;-)

Dziama, nie kracz i nie strasz mnie!:-p :crazy: Marysia ma szanse mnie jeszcze przegonić, ale Karola chyba nie:-p:-D Ja wiem co możesz wydziergać pracoholiczko:-) Widziałyście może plakat jakiegoś suplementu z takim bobasem w czapce-myszce?? Nie umiem sobie przypomnieć jaki to był, ale zdjęcie przesłodkie;-)

A u mnie ciszaaa...:-(

Ostatnia edycja:
Dziendoberek

Roszpunko suwaczek musisz sobie dorobic bo Ci sie skonczył he he .A po kim ten synus taki uparty he he że nie chce wyjsc. Pogadaj z nim ,powiedz ze czeka na niego cieplutki cycuś moze sie uda :-):-):-)

Zagubiona :-) ja was podglądam na fb :-p szkoda ze tak żadko wpadasz do nas :-(

Ilonko tylko nie oliwka kochana mleczkiem najlepiej :-) Jeszcze raz podziwiam Twoja tabelke:-) nawet zakładke sobie zrobiłam he he.

Marysiu ty tez pogadaj z malenka :-)

A mnie pecherz nawala :-(mam nadzieje że reszte dnia nie bede siedziała w wc :-(

Miłego dnia dziewczynki :-)

ŚPIOCHY CO JEST ??? WSTAWAĆ I DO RAPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Wstałam wstałam

u nas piękna pogoda o dziwo a mnie nadal nic się nie chce buuuu chciałabym tyle już kupić rzeczy dla Lily ale ponoć jeszcze za wcześnie
to niesprawiedliwe buuuuu
a co u was dziewczynki słychać??
Pozdrawiam was gorąco:*:*:*:*:*:*::*:*:*:*:

Losiczko spróbuj żurawinę pić powinno pomóc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry