P
piąteczka
Gość
i ja na meczyk czekam. m już pod prysznicem i znów się będzie wydzierał na całą okolicę- bić moskala!!!!!!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

bo dostałam opiernicz w szpitalu jak lekarz zobaczył moje wyniki wiec grzecznie wykupiłam i pożeram 
odpoczywaj sobie kiedy masz tylko czas na to zeby rybeczka sobie ładna rosła :-) 

hihihi żartuję ..........
skarbie pisz co u Was........... jak Nadia ????????????? Dawaj szybko nowe foteczki księżczniczki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pisz pisz pisz .................

ten to dopiero ma sen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale co sie dziwić to Londyn
ojjjjjjj bidulka .........oby te bóle szybko przeszły !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! że nie może być tak ze całą ciążę przechodzi sie bez jakiś sensacji........... a tak to albo cięzko, albo zgaga albo mdłosci, itd
ale czego sie nie zniesie dla naszych perełek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mam nadzieje 

ale te nasze dzieci ślicznie rosną !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)