• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
a ja w łóżeczku hehe
młody dziś po przedszkolu z babcią został na spotkaniu dzieciaków (na wsi raz w tygodniu w wakacje organizują zabawy w domu ludowym i na placu zabaw, pieką ciasteczka i różne smakołyki, mają gry, zabawy ..fajnie to zorganizowali), przyjechaliśmy z pracy prosto po niego, a on z oczami kota ze shreka, że chce zostać dłużej, to został.
Ja skorzystałam, bo drzemkę sobie na spokojnie ucięłam hehe młody zadowolony wrócił, wymęczony, wybrudzony...

Ilona tabelka CUDNA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie moje kochane :*************************

witam nowe kolezanki no i gratuluje wszystkim ciezaroweczka nowym, no i mamuska :* a za wszystkie inne kobietki trzymam kciukasy oby szybko 2 kresuchy sie pojawily :*

Jak mnie dawno tu nie bylo mam nadzieje ze jeszcze troszku mnie pamietacie ;p;p:-p

Ilonko przesliczna tabelunia

Joanna TY sama robisz te cuda z pampersów ??????????????????????????? \śliczne są !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dziama słońce idź idź i na badania i kup witaminki..... a moze anemia jest i trzeba bedzie żelazo wpierdzielać jak Ja .......:eek::crazy: bo dostałam opiernicz w szpitalu jak lekarz zobaczył moje wyniki wiec grzecznie wykupiłam i pożeram :tak:
truskafka to faktycznie fajnie organizują dzieciakom czas........super !!!!!!!!!!!!!!! a i TY skorzystałaś :happy: odpoczywaj sobie kiedy masz tylko czas na to zeby rybeczka sobie ładna rosła :-)
piąteczka hihih to sąsiady mają wesoło .........:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
agnes a jak Twoje opuchnięcie ??????? zeszło juz ????????????????????
zagubiona a TY kto???????????????????? :laugh2::laugh2: hihihi żartuję ..........:-p skarbie pisz co u Was........... jak Nadia ????????????? Dawaj szybko nowe foteczki księżczniczki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pisz pisz pisz .................:laugh2::laugh2: :-D:-D:-D
Ania jaka pogoda u Was ???????????? bo urlop masz wiec mam nadzieje ze sprzyja spacerkom co?????????? robiłaś jakieś nowe zakupy dla Lily ????????????? Pamiętaj co kupisz to szybko tu nam pokazuj te małe cuda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hmmmm.......ciekawe co u Lori........na enpr jej nie ma ......... na urlop wyjechała???????????? agnieszka_dk tez dawno nie zaglądała chyba ............!!!!!!!!!!!!!!!!! a domiśka??????????????? Kurcze gdzieś nam giną te kobitki :-(:-(:-(:-(:-(:-(

Dzieciaki śpią ......przynajmniej na razie ......ja juz wypluskana .....troszkę zmęczona ........ ale siedzi znajomy i oglądają Dyzmę z m wiec na razie z łóżeczka nici..........:-(

Nie mówiłam Wam ale ostatnio z poniedziałku na wtorek przeszła taka u mnie burza w nocy ze okna trzeszczały......nawet mówili w tv jakie zniszczenia ta burza i prawdopodobnie trąba powietrzna spowodowała w wioskach obok .....dachy pozrywane, budynki uszkodzone ......coś strasznego .................. :-(:-(:-( u mnie w mieście w sumie to tylko drzewa połamana ....ale ja takiej burzy nigdy nie przezyłam a wiatr to wyginał drzewa........a co najlepsze............. mój m nic nie słyszał !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok::szok::szok: ten to dopiero ma sen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ilonko pogoda do du.....:angry: Ale co sie dziwić to Londyn
zakupki tak kupiłam jeszcze z 4 kompleciki i body dwie paki po 7 i to narazie koniec bo strasznie sie boje kupować :(
Wkleje zdjęcia jak mi energia wróci bo coś ostatnio krucho a poza tym jakieś nerwobóle mnie męczą ruszać sie nie mogę kilka dni temu tak jakby kręgosłup a dzisiaj po lewa łopatki tak dzga ze ledwo chodzę i myśle ze to macicy poprzesuwala mi narządy i coś tam złe sie ustawilo ale narazie vick pomógł to może i tym razem zadziała

Aniu to koniecznie proszę wkleić te cuda jak juz bedziesz na siłach .......... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak: ojjjjjjj bidulka .........oby te bóle szybko przeszły !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! że nie może być tak ze całą ciążę przechodzi sie bez jakiś sensacji........... a tak to albo cięzko, albo zgaga albo mdłosci, itd :baffled: ale czego sie nie zniesie dla naszych perełek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Roszpunka hop hop??????????????????????????? rodzisz ?????????????????????????????:happy: mam nadzieje :-p:-p:-p

zagubiona juz 3 miesiące ma księzczniczka.....szok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok: ale te nasze dzieci ślicznie rosną !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

reklama
mamuśki czy oliwka dobra bedzie na suchą skórkę ??????????????? Bo mały ma najbardziej suchą na nadgarstkach, na brzuszku i na stópkach a raczej na na tym złamaniu nogi ze stópką ..........i nie wiem czym juz smarować......... balsamik nawilżający tez mam z Johnons baby,,,ale na razie smaruje oliwką!!!!!!!!!!
ta skóra az sie łuszczy :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry