• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam

Zagubiona super,że się w końcu odezwałaś:) Nadia coraz śliczniejsza:-D:-D:-D Ja niestety nie fb i nie mogę podglądać:(

Losiczka hehe zasuwają te suwaczki też nie mam pojęcia kiedy te 2 miesiące zleciały.

Roszpunka no z małpki jesteśmy zadowoleni,mały sobie z nią lubi pogadać:)

Ilonka ja właśnie tą suchą łuszczącą skórkę zwalczyłam balsamem z jonsona ale to i tak może trwać do miesiąca aż ta pierwsza skórka zejdzie.

Wczoraj kupiliśmy małemu buciki do chrztu i świecę, bodzika białego z kołnierzykiem zamówiłam na allego do tego błękitne spodnie i kolorowy bezrękawnik i tak Antek pójdzie do chrztu.

A w ogóle to chciałam wam się pochwalić,że byłam wczoraj pozałatwiać sprawy w pzu z panią agentką bo chcę kontynuować ubezpieczenie(a teraz jestem bezrobotna) i tak od słowa do słowa i okazało się,że oprócz za urodzenie dziecka należą mi się też pieniążki za pobyt w szpitalu na patologii i na izolacyjnym (tylko porodówka i poporodowy się nie liczą) także leżałam 3 tygodnie i za każdy dzień dostanę koło 30 zł:szok::tak: Także się cieszę jak nie wiem:tak: jutro jadę dostarczyć dokumenty i po niedzieli będą pieniążki

reklama
Witajcie!

Ja dziś biorę się za mycie okien :tak:Mąż wypielił cały ogród więc pewnie w weekend będziemy mieli gości,pogoda piękna więc będziemy grillować:)...a i może na zamek pojedziemy:)

Aniu poczekaj jeszcze z 2 miesiące,będziesz spokojniejsza i pewniejsza:)
Viola fajnie że gotówka wpadnie Ci ręki,przyda się na pewno:)

Miłego...

Violu mówią że się nie powinno wiesz przesądy :(

Edit
ja zaczęłam kupować dopiero po 20 tygodniu jak się dowiedziałam płeć bo wiedziałam od początku ze będzie dziewczynka z testu ale nie byłam pewna
a tak na marginesie to mam sporo drogich rzeczy do kupienia i wiem że jak ich nie kupie to kase i tak przechulam :D:D::D:Dwięc ldatego chcę juz mieć pewne rzeczy zakupione a poza tym Bujaczek który chcę kupić był 5 miesięcy nie dostępny teraz dopiero można ponownie je kupić

Ostatnia edycja:
hej

Ania daj spokój z przesądami:-)

Wiola no to ładnie kaska wpadnie,a Antoś na pewno cudnie będzie wyglądać:-)

Losiczko no to po przyjaciółkę furaginę:tak:

Ilonka dobrze że znajdujesz czas dla nas:-) masz teraz nie lada roboty:tak:

Domiśka oj jak czas zasuwa!!! odpoczywaj na zwolnieniu ile się da:-)

Roszpunko
na mam nadzieję że tak będzie, chociaż aż tak się nad tym nie zastanawiam. I jakiś cykl mam spokojniejszy boi tak nic z tego skoro jest podejrzenie:tak: nie wyczekuję owulacji...luz blus

Ja dziś potwornie się czuję, męczą mnie bóle żołądka, i jakaś rozbita jestem, nie mam sił za obiad się wziąć.... :no::no: najchętniej poszłabym znowu spać...

Cześć dziewczynki!

Staram się czytać Was na bieżąco, ale nie mam czasu na bieżąco odpisać, więc przepraszam, ale z 80% mi uleciało :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:...

Roza_, nie stresuj się, ja mam podejrzenie PCO (tyle, że prl i TSH miałam ok) a udało mi się zajść w pierwszym miesiącu leczenia. Na pewno dostaniesz jakieś leki na zbicie hormonów i ani się obejrzysz, a zobaczysz II :tak::tak::tak:. Mnóstwo kobiet z PCO/PCOS, jeśli są pod kontrolą odpowiedniego lekarza, bez większych problemów zachodzi w ciążę. Będzie dobrze!!!

Ilonko, to super, że młody już zarejestrowany jako pełnoprawny obywatel :-D! Zaje... tabelka :-):-)!!! Może kup na tą suchą skórkę jakiś krem z Oilatum, albo Emolium... Oliwki często wysuszają dodatkowo skórę :baffled:!

Dziama, może lepiej zrób sobie te wyniki! Pójdź sobie do przychodni i lekarz ogólny bez łaski powinien dać Ci skierowanie na morfologię, OB, cukier, lipidogram, mocz itp. A jak sytuacja domowa? Już lepiej?

Aniu, czemu się boisz??? Przecież z maleńką jest wszystko ok, no i nie może być inaczej :angry::angry::angry:!!! My na razie poza wózkiem nie mamy nic!!! Czekam na to poniedziałkowe USG, może poznamy płeć, ale kupować cokolwiek będziemy dopiero we wrześniu.

Zzagubiona, cieszę się, że u Was ok! Zaglądaj do Nas częściej!

Róziu, nawet mój m już się pytał, czy masz już wyniki! Oboje trzymamy kciuki :tak::tak::tak:!

Losiczko, ale się uśmiałam z tego paraolimpijczyka :rofl2::rofl2::rofl2:!!! Ale chyba aż tak źle nie jest! Kup urosept, albo żurawit, z furaginą, może lepiej nie ryzykować ;-);-);-)!

Piąteczko, mówisz, że Twój z małym przebiegiem :-D:-D:-D??? Ale biorąc pod uwagę ilość serduszek na wykresie, to chyba szybko nadrabiacie straty :rofl2::rofl2::rofl2:!!!

Karolciu, to fajnie, że Twój m zaczyna mieć przebłyski normalności, oby ich było jak najwięcej :tak::tak::tak:!!!

Joanno, świetne te prezenty :tak:! Mam nadzieję, że z pieskiem lepiej...

Katrino, mam nadzieję, że w poniedziałek uda się ustalić, chyba, że małe cholery znów poodwracają się bokami :laugh2::laugh2::laugh2:

Viola, to super, każde pieniążki się przydadzą!!! O, to Antoś już zaopatrzony :-):-):-)! A dla siebie coś znalazłaś?

Agnieszka.kk, miłego mycia okien ;-). Ja tego nienawidzę, brrr... Ostatnio mi teściowa pomyła :-).

Roszpunko, mam nadzieję, że nie będziesz musiała czekać do tego 18!!!

Wracam do pracy, miłego dzionka!!!

hej! witam i ja. byłam odebrać moje wyniki w laboratorium. teraz czekam na wizytę we wtorek.

jakoś dzisiaj dołek mnie dopadła. pokłóciłam się z m. chyba hormony na mnie działają. a jak do tej pory było ok. no ale chyba pomału też myśli o rozwiązaniu zaprzątają mi głowę i łatwo wybucham. no ale mam nadzieję że to tylko jednodniowy kryzys i od jutra wszystko wróci na właściwe tory.

przepraszam że o sobie tylko ale jakoś brak mi weny. zabiorę się za obiad, chwilę zdrzemnę i mam nadzieję że wrócę do was w lepszym nastroju. tyle na teraz. papatki

reklama
Biedronka zaliczona :-p g kupione a stówa poszła :no:

Kasiu -es no ja tez licze że jednak mężuś ma choc jednego olimpijczyka który wczoraj wbił sie w jajeczko :-D:-D:-D ale mi sie marzy he he.

Cholipcia łażę w domu w pluszowych skarpetach sikam co chwile szleg by to trafił :crazy: .Wypiłam herbate z miodem i z cytryna i czekam na polepszenie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry