ViolaPop
Fanka BB :)
Witam
Zagubiona super,że się w końcu odezwałaś
Nadia coraz śliczniejsza

Ja niestety nie fb i nie mogę podglądać
Losiczka hehe zasuwają te suwaczki też nie mam pojęcia kiedy te 2 miesiące zleciały.
Roszpunka no z małpki jesteśmy zadowoleni,mały sobie z nią lubi pogadać
Ilonka ja właśnie tą suchą łuszczącą skórkę zwalczyłam balsamem z jonsona ale to i tak może trwać do miesiąca aż ta pierwsza skórka zejdzie.
Wczoraj kupiliśmy małemu buciki do chrztu i świecę, bodzika białego z kołnierzykiem zamówiłam na allego do tego błękitne spodnie i kolorowy bezrękawnik i tak Antek pójdzie do chrztu.
A w ogóle to chciałam wam się pochwalić,że byłam wczoraj pozałatwiać sprawy w pzu z panią agentką bo chcę kontynuować ubezpieczenie(a teraz jestem bezrobotna) i tak od słowa do słowa i okazało się,że oprócz za urodzenie dziecka należą mi się też pieniążki za pobyt w szpitalu na patologii i na izolacyjnym (tylko porodówka i poporodowy się nie liczą) także leżałam 3 tygodnie i za każdy dzień dostanę koło 30 zł
Także się cieszę jak nie wiem
jutro jadę dostarczyć dokumenty i po niedzieli będą pieniążki
Zagubiona super,że się w końcu odezwałaś

Ja niestety nie fb i nie mogę podglądaćLosiczka hehe zasuwają te suwaczki też nie mam pojęcia kiedy te 2 miesiące zleciały.
Roszpunka no z małpki jesteśmy zadowoleni,mały sobie z nią lubi pogadać
Ilonka ja właśnie tą suchą łuszczącą skórkę zwalczyłam balsamem z jonsona ale to i tak może trwać do miesiąca aż ta pierwsza skórka zejdzie.
Wczoraj kupiliśmy małemu buciki do chrztu i świecę, bodzika białego z kołnierzykiem zamówiłam na allego do tego błękitne spodnie i kolorowy bezrękawnik i tak Antek pójdzie do chrztu.
A w ogóle to chciałam wam się pochwalić,że byłam wczoraj pozałatwiać sprawy w pzu z panią agentką bo chcę kontynuować ubezpieczenie(a teraz jestem bezrobotna) i tak od słowa do słowa i okazało się,że oprócz za urodzenie dziecka należą mi się też pieniążki za pobyt w szpitalu na patologii i na izolacyjnym (tylko porodówka i poporodowy się nie liczą) także leżałam 3 tygodnie i za każdy dzień dostanę koło 30 zł

Także się cieszę jak nie wiem
jutro jadę dostarczyć dokumenty i po niedzieli będą pieniążki

g kupione a stówa poszła
.Wypiłam herbate z miodem i z cytryna i czekam na polepszenie.