• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Anulka nie dziwię sie , bo fajne cacko ;-) nie tanie ale zajebiste :-) :tak: :-D ojjjj ta Lily bedzie mieć same bajery :laugh2: super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :happy:

Tak Pawełek OK.......katarku nie ma, takze mam nadzieje ze bedzie OK, ale i tak jutro idziemy z nim na kontrolę bo tak mam napisane na wypisie takze zobaczymy jak przybiera po tym moim mleku...;-)

Witajcie wieczorowa pora.
ILONKO - pobolewnie i twardnienie brzucha mam juz od baaaardzo dawna wiec to nic zapowiadajacego porod. Za to fakt ile nerwow ostatnio i dzis mnie dopada to dziwie sie wielce ze jeszcze nie urodzilam :szok: kurcze niestety wciaz sprawa finansow :-( a synio czeka z utesknieniem na siostrzyczke, bo powiedzial ze bedzie z nim spala i on juz nie bedzie wtedy do nas przychodzil w nocy :-D

Domiśka hallo! Ależ wczasujesz:-) i rośniesz, rośniesz!
Aniutka no bujaweczka śliczna. Ja Kacowi kupiłam taką dużą Fishera ale jak miał już 5 miesięcy i w zasadzie był już mobilny, i wytrzymywał w niej z 10 minut:baffled: Teraz już kupiłam dla Ady i może jak mniejsze dziecko to dłużej wysiedzi:laugh2:, mam nadzieję!
Karola Gratuluję! Jaka Jagódka grzeczna odwróciła się!!!! Może niech coś powie koleżance do słuchu! Ada w 17tc na Usg była główką, w 24 już pośladkami, i tak już została, ani razu już się nie odwróciła, bynajmniej nie na wizytach, i ja już wtedy tak sobie pomyślałam, że ona się nie odwróci:-(

Ostatnia edycja:
hej! jestem i ja. humorek troszkę lepszy. a tu widzę ruch mały. halo gdzie wszystkie?

ilonka
juz z m ok. ale wkurzył mnie ale rzeczywiście czasem to i dobrze wykrzyczeć się i oczyścić atmosferę.
pytałaś wczoraj o moje opuchnięte stópki. a więc jest już ok. jak pogoda się zmieniła ochłodziło to moje kostki już bez zmian. więc chyba na te upały tak reagowały.

karolcia
cieszę się że wizyta ok. Jagódka juz nie taka kruszynka. jak masz wizytę 23 to dopiero pewnie sie umówisz jakby co na poród więc na pewno przed 24 się nie uda. chyba że Jagoda sama wcześniej zechce wyjść. trzymam &&&&&&&&&&& oby nie. jakie zastrzyki musisz brać?
ciekawe jak mój maluch we wtorek ile waży.

piąteczko przeczytałam na enprze. kurcze zaciskam &&&&&&&&&&&&. taki młody chłopak. mam nadzieję że skończy się dobrze

katy a u ciebie jakieś nowe wiadomości?

Karolciu trzymam kciuki za poród po 24 sierpnia z wiadomych powodów :-pczyli Jagoda to mały urwis hihihihi ale ciesz się że masz zdjęcie u mnie nawet na prywatnej wizycie nie udało się całej buźki uchwycić tak się chowała za łożysko:baffled: ale za to z całą okazałością pokazywała co ma między nóżkami :-D:-D:-D:-D

reklama
karola, a gdzie te zdjęcia??!! ja tu na twój profil zaglądam, a tam nic nowego! Proszę ciężarnej nie denerwować i zaraz dodać;-):-D

Twoich zdjęć aniu też jakoś nie widziałam ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry