• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Roszpunka a twoj uparciuszek ani mysli wychodzic???? Postrasz go komornikiem:-D:-D:-D
Aniu chyba tak zrobie jak oczywiscie nie zapomne bo mi tu klimat sluzy i moglabym spac, a mama jak za czasow licealnych mnie nie mysli budzic :-):tak: nie martw sie jak wroce to kawusie szarpniemy :tak:
Piateczka ja tez posiedze z Wami dzisiaj tylko pojde jajka umyc :-D;-)
Agnes na moja dusze takie wiadmosci tez sa jak miod:tak: a ty juz pogodzona z m???

Ostatnia edycja:
reklama
katy, kuszę go mlecznymi cycusiami, straszę, ale uparty jest jak osiołek!;-)
Zajrzałam dziś na sierpniówki i aż mi się przykro zrobiło, że niektóre mają już dzieciaczki przy sobie, choć terminy miały po mnie. A ja dalej nic:-(:-(:-( Nie mam już siły o tym myśleć, odpowiadać na pytania z serii: jak się czujesz? czy coś się dzieje? itd. Jeszcze ten samochód mnie dobił:-( Oszczędzam na czym mogę, a tu taki numer. Znów wydatek:-( Ech, chyba czas iść spać, bo jeszcze na was moje smęcenie przejdzie.

roszpunka jak masz potrzebę to marudź nam tu. po to jesteśmy. wierzę że już jesteś zmęczona i marzysz juz o tym aby Maksiu był przy Tobie. nie martw się wyjdzie wkrótce bo nie ma innego wyjścia. nie myśl tyle o tym a wkrótce się zacznie.

a samochód też by mnie dobił. u nas tez z kasą ostatnio krucho. ale kochana głowa do góry. nie warto zamartwiać się takimi sprawami. teraz myśl o sobie i maluchu

Roszpunka pomysl o tym w ten sposob ze tamte dziewczyny mialy mega stresa ze za wczesnie, ze nie donoszony moze bedzie chorowity itp a twoj szkrab juz donoszony wiec i zdrowy jak rydz , moze porostu stwierdzil ze zrobi wielkie wejscie bez uprzedzenia:tak:
Agnes samooczucie mam dobre bo i z Tata lepiej , ja zreszta z tych twardzieli co nie poddaja sie na starcie :tak:(szkoda tylko ze w diecie tak nie mam:-D)u mnie nadzieja umiera ostatnia:tak:a co do reszty to cos mnie brzuch pobolewal ze 3 dni temu a dzisiaj cisza cycuchy troche bola jak sciagne biustonosz czyt. prywatną instytucję podtrzymujacą dwie podupadłe mleczarnie :-D
Piateczko tak zawsze mowi moj m wiec i mnie sie udziela:-D.........pewnie jak przyjedzie w sobote to @ zawita:szok::eek::wściekła/y: ........to nic wrzuce piaty bieg :-D:-D:-D

małża niet a mi głupoty w głowie......

katka ano kto z kim przestaje takim się staje hi hi

roszpunka co za debile- a żeby ich chudy byk z tym autem. i jak pisze agnes marudź ile tam Ci tego marudzenia potrzeba

katka ja wiem że ty silna babka jesteś. i bardzo dobrze. skoro nie czujesz oddechu @ na plecach to zaciskam &&&&&&&&&&& i przesyłam ~~~~~~~~~~~~~. dzisiaj już masz 31 dc więc moze coś pozytywnego się tam dzieje. życzę ci tego kochana bardzo.

ale najważniejsze teraz ze z tatą lepiej i niech to teraz zaprząta ci mysli.

aha rozwaliły mnie twoje "podupadłe mleczarnie":-D. nie bądz taka krytyczna wobec siebie;-)

ja chyba pomału uciekam do łóżka. młody gdzieś pod żebra mi się wcisnął. jak się położę to może będzie mi łatwiej. do tego boli mnie od 3 dni w prawej pachwinie. nie wiem czy mi gdzieś nie uciska. oj dosyć narzekania. wpadam rano.

dobranoc gwiazdeczki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry