• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
karola mam nadzieję, że niuńka posłucha

a ja właczyłam na tlc, bo byłam ciekawa co z tym chłopcem

katy ZAAAAAAAWSZEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!

agnes, życzę ci żebyś z tymi pachwinami nie cierpiała tak jak ja! Ja to nie umiem się w łóżku przekręcić na drugi bok, bo tak mnie boli:baffled: Leż i wypoczywaj:-)

ania, co do twoich zakupów to też bym się nie przejmowała jakimiś zabobonami. Będzie co ma być i twoje zakupki nie mają nic do tego. Lepiej sobie dawkować takie wydatki, a i lepsze rzeczy wynaleźć gdzieś za mniejsze pieniądze.
Bujaczka niezły bajer, ciekawa jestem jak będzie się sprawować. :happy:

piąteczka, muszę ci powiedzieć, że ten twój chłopina to ma zdrowie:tak: Mój 20 lat młodszy, a już ledwo zipie od aplikowania oksy:-D

Dobranoc:happy:

Ostatnia edycja:
piąteczko kotuś dodaj i mnie do enpr :tak: i to szyyyyyybko :crazy::-p no chyba ze nie chcesz :rofl2:
agnes ciesze sie ze opuchnięć juz nie ma :tak:
katy trzymam kciuki za tate !!!!!!!!!!!!! no i za cykl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roszpunka ładujcie ładujcie ta oxy moze po za jakimś razem "pusci" :-p o masz Ci los z tym autem ...... :crazy: ale to ktos specjalnie czy to raczej wygląda ze autem przerysował ???????????
karolina no prosze spora juz Jagódka jest :-) i dobrze niech rosnie sobie :tak:

ja tez oglądam o tym chłopcu ale jakos nie mogę za bardzo juz patrzeć........ strasznie mi szkoda takich dzieci......w ogóle dzieci które muszą przezywac takie cierpienia zamiast cieszyc sie z dzieciństwa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-(

Ostatnia edycja:
karolcia ja czekolady to ostatnio pochłaniam. tabliczkę nie wiem nawet kiedy. dzisiaj juz też zaliczyłam. humor już tez lepszy. no i zapasy słodkości w domu mi się skończyły. może i lepiej bo strach się bać jaka moja waga. mam juz chyba z 9 kg na plusie. a jeszcze z 7 tyg.

piąteczka gdyby to było mozliwe to wyspałabym sie i za Ciebie. nawet nieźle sypiam ostatnio.

dobra ja uciekam się wypluskać i położyć.

ilonka nie wiem jakim cudem Cię przeoczyłam ale juz naprawione

katy oglądam i się popłakałam

ania ja dobrze czytam???????? 5 zł???????????

roszpunko obowiązki małżeńskie trzeba spełniać- bo jak nie to rozwód i alimenty ha ha

agnes mój rekord jak dobrze pamiętam to coś 25 czy 28 na plusie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Aniu a nie 500zł ??????????????????????????????
agnes i tak malutko Ci przybyło....mnie 16-17 kg :sorry: po porodzie spadło 7 takze TY urodzisz i bedziesz ważyć tyle co przed :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry