• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Aniu ale ja nie wiem dokladnie jak maz strzeli czy bedzie tornado czy ludziom grzywki poprzycina :-D:-D:-D
Karolcia no widze ze maly pulpecik ci sie szykuje , fajnie ze zdrowa ale niech sobie jeszcze posiedzi :tak:
Ilonka a twoj książe jak tam???;-)

Jednak biedakowi sie nie udalo:-(

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: normalnie brak słów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Katy słoneczko Pawełek dobrze na szczęście,,,,,,,zobaczymy czy jutro tez tak bedzie .....ale na razie sie nic nie dzieje ........ martwię sie bo przeziębienie u takiego maleństwa to nie przelewki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w nocy teraz co 2-2,5h wstaje.. ale to i tak nie jest źle bo Jaś co godzinę :baffled: w dzień to potrafi przespać nawet i 3-4 godziny bez cyca .....na dworku najlepiej mu sie spi ;-) ogólnie jest strasznie grzeczny .....;-) nie mam przy nim za wiele roboty :-D

Ostatnia edycja:
coś nie mogę się oderwać od was. produkcja taka że nie chce się nawet do łóżka uciekać. m ogląda olimpiadę a ja się zebrać nie mogę i iść do łazienki.

piąteczko mam nadzieję że ja maksymalnie 15 kg na plusie będę miała. ja nie mam silnej woli i potem bym na pewno nie straciła tego. hula-hop działa ale potrzebna jest dyscyplina. ale naprawdę widać efekty. tak więc jak masz tyle silnej woli to kupuj i kręć tyłeczkiem;-)

ilonka no niby teraz 9 kg na plus ale jeszcze troszkę przede mną. a wszyscy mnie straszą że najwięcej przytyję teraz w ostatnich tygodniach. a jak było z wami ciężarówki? ja chyba apetyt teraz jakby mniejszy wiec mam nadzieję że nie przekroczę tych 12-15 kg

katy takie tornado to podkarpacie chyba zniesie. więc szalej

net mi zaczął mulić strasznie więc juz naprawdę ostatni wpis.

DOBRANOC

Ostatnia edycja:
Ilonka to dobrze ze taki aniolek:tak:
......kurcze u nas jakis wirus panuje, dziwne bole brzucha i na drugi dzien mdlosci i wymioty........:eek:
Aniu Dobranoc;-)
Piateczko cos mi swita ..........powiem ci tak nie zdazylam wyrobic sobie zdania bo jak sama wiesz ostatnimi czasy mam pomieszanie z poplataniem w zyciu ale czytalam opinie i dziopy sobie chwala..........:tak: napewno do tego wroce jak juz wroce:tak: ale wiem ze trzeba krecic w dwie strony nie tylko w jedna;-)

agnes ja pod koniec własnie nie przybierałam a nawet 1kg "schudłam":laugh2: najbardziej chyba do 20 tyg dupa urosła .........potem juz tak spokojnie .........

no własnie ........z ciekawosci wskoczyłam w spodnie z przed ciąży no i sie nawet zapiełam haha :szok::-D:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry