• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
oj rozpisały się ciężaróweczki

karola zaciskaj nogi, tłumacz Jagodzie- ależ mi to imię się podoba- że nie wolno, ze względów wiadomych i że mamusia już coś wymyśli żeby się jak najszybciej od baby jagi wynieść

roszpunka wskakuj na piłkę i wyskakuj z tabelki

axa no może jeszcze się uda

agnes a wściekaj się ile chcesz póki masz usprawiedliwienie hi hi

i dalej skleroza

kasiu ja sobie kupiłam spodnie i bluzkę,ale zakupy mnie przerażają, miałam po nich doła niesamowitego:-(

Karolina gratuluję wizyty i dużej Jagódki:tak:a o jakim świadczeniu aptecznym mowisz?

Axari
może jeszcze się odwróci &&&&&&&&&&&&&&&& u nas w szpitalu pośladki są wskazaniem do cc tylko u pierworódek

Roszpunka a ty już biegnij na tą porodówkę nie daj się przegonić:)

piąteczka, nie mam dostępu do twojego enpra. Nie wskakuję na razie, bo m poszedł na nockę. Ale przed wyjściem zaaplikował oksy;-):-)

Ktoś nam auto przerysował pod blokiem i mamy element do malowania:wściekła/y: Jak nie urok to ... Nie dość, że z kasą krucho to jeszcze kolejny wydatek będzie:-(

Hej Kobitki duzo sie tu dzieje.........podczytuje ale zawsze w biegu wiec nie odpisze kazdej z osobna......sorki:sorry:

Agnes i reszta dziewczynek .............Tatulek dzisiaj mial lepsze wyniki i jutro po ponownym czyszczeniu prawdopodobnie zamnka mu brzuch.
Jelita tez po 2 dniach przyjmowania pokarmow w postaci kroplowki zaczynaja dawac znaki zycia :tak:

Dziekuje Wam wszystkim!!!!!!

Ps ja dalej nie mam pojecia na jakim etapie cyklu jestem:eek::eek::eek::eek:

reklama
katka dobrze się czyta takie wiadomości. wierzę że tatek wychodzi juz na prostą. ale kciuki nadal zaciskam. za ciebie też kochana. może dobra jest taka niewiedza co się dzieje. a mam nadzieję że dzieje się dobrze;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry