• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

agnieszkakk to trochę zależy ile kasy chcesz przeznaczyć - bo super sa teraz takie okolicznościowe bukieciki z bocianem , czy misiem - co tam chcesz i do środka można parę groszy dorzucić jakby coś

roza bierz się kochana bo ino dupkę spierzemy- i kto to mówi.........

truskafka ja już w boju- z jakim skutkiem??????? pożyjemy zobaczymy. co do mamy to mi podejrzane to właśnie jest

reklama
Piąteczko ta mama to skarb normalnie :-) dobrze że robi za kalendarzyk małżeński a nie za prezerwtywę :-D:-D:-D

Axarai kurcze to Ci Adusia numer robi i sie nie chce przekręcić. Ja bym też nie zgodziła sie na porod sn posladkowy i nie pozwalaj żeby Ci mała przekrecali w brzuchu żeby jej cos nie zrobili czasami .

Agnes ja juz po węgorzewie :-D basta w tym cyklu bo mi chłopina nie do żyje do następnego cyklu :-D

A nie mówiłam wam he he co mój m wymyslił. Poniewaz nie zabardzo jest zadowolony z naszych olimpijczyków stwierdził ze mam mu ryż gotować żeby z chudł i za 4 lata wybiera sie na olimpiadę :eek: .Ja pytam jak on sobie to wyobraża bo ciągle coś go boli :-D to stwierdził że sie bardziej nadaje na paraolimpiadę :-D

losiczko ha ha
mdr-ordi.gif
aż muszę kawusię z ekranu ścierać!!!!!!!!! miejmy nadzieję , że robaczki naszych to jeszcze jednak olimpijczycy

karola no brakowałoby jeszcze, żebyś ją broniła- co to to nie- jak się zjebka należy to porządna

karola no na szczęście, że mięliście chwilę bez - jak napisała losiczka- bez prezerwatywy hi hi- moja mamcia mam nadzieję , że bocianem się okaże. znalazłam sposób na unicestwienie szmat, bo prrzypomniała mi się pewna historia z niemowlęctwa mojej najstarszej córki. Otóż w tych zamierzchłych czasach pampersów to się uzywało na wyjście bo cholernie droga to była impreza. Pewnego popołudnia stwierdziłam, ze trza by pieluszki porządnie wybielić. TO dawaj ile się dało do wanny i tona wybielacza. Tymczasem przyszli znajomi i jakos tak mi się o nich zapomniało przy piwku. Na drugi dzień łowiłam resztki durszlakiem:szok::-D
i dobrze zrobiłaś bo tym samym utwierdziłaś go w jego słowach o tym , ż emacie swoje swoje zycie i swoje plany

losiczko Twój młodszy hi hi- za to mój z małym przebiegiem ha ha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
chociaż kto wie co mój wyczyniał w dłuuuuuuuuuuugich kawalerskich czasach??????????? ale raczej nie chcę wiedzieć- tak na wszelki wypadek:-D

Piąteczko! Dobre! Mi też się raz taki numer wydarzył:-) z 15 pieluch wyglądało jak po ataku moli:-D
Karola Roszpunka, Marysia Ty i ja, i tej kolejności się trzymamy! ja jak Marysia nigdzie się nie spieszę, stracha mam, więc poczekam aż się Ada odwróci;-). Dzisiaj mnie jakaś nadzieja wzięła, bo mała zawsze zalegała po prawej stronie i się tam namiętnie wypinała, a dziś przesunęła się na lewą stronę, z prawej mięciutko:szok:
Karola, właśnie miałam powiedzieć, że Ty płachtę wielką czerwoną powinnaś przyszykować, wiesz na kogo!!!!

reklama
Dziama prezes tak mamusi nie męczył, to była lajtowa ciąża.
Karolina praca przyjemna, nie męcząca..więc jak się będzie ok, to będę taszczyć brzuszek do pracy ;)

ja pierdziu...ciągle głodna jestem:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry