• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

jestem skrytoczytaczem...wiecie że prawie mi się usnęło przy biurku...jeszcze tak nie miałam:rofl2::baffled::szok:

Karolina padłam...jesteś miszczeeem!!!
Ilona zdrówka dla Jasia i brawa za jazdę na rowerku !!
Piąteczko no szał ciał dosłownie, ja serio po takim maratonie okładów z lodu bym potrzebowała:-D
Lor, Joanna, Roza, Łosiczko, Jane, Katy ...cała reszta staraczek!!! Kciuki za Wasze płodzenie, niech będą z tego piękne zdrowe dzieci :)
Gosiulek... :( :( :( brak mi słów...nic nie ukoi tego bólu... :( strasznie mi przykro...

reklama
losiczka - mysle że dużo dziewczyn starających zagląda sporadycznie ostatnimi czasy więc tak na dobrą sprawę na bieżąco piszących jest może 5 a górują raczej tematy wyprawkowo karmieniowe co też jest bardzo fajne bo dzięki temu jestem cały czas na bieżąco,ale z drugiej strony brakuje mi tych rozmów jak kiedyś, porównywania cyklów, analizy kibicowania etc.

joanna - podobno najlepiej się przytulać tak co 2 lub 3 dni żeby plemniczki się dobrze zreaktywowały a jak za często to podobno strzelają pustakami :-p

ViolaPop - ja po Matusiu ostro wszystko zbierałam w kartony, ale myslałam że to drugiej będzie szybciej :rofl2:

kot właśnie pierwszy raz zrobił atak na moje piękne długie firany :evil:

edit: truskaffkka - ja jak byłam w ciąży z Matusiem iw tedy jeszcze pracowalam w sądzie to pamietam że tak mi się chciało spać że potrafiłam zasnąć z aktami w ręce przy petencie i siedziałam prosto :)

gosiulek - mi najbardziej pomogło wyrzucenie tego ze swojej pamięci, tak jakby mi się to nigdy nie przytrafiło :(

Ostatnia edycja:
Roszpunka nie kupowałam jeszcze nic,,,,, jak coś to opasam sie bandażem hehe, żartuję.,mam na razie ten pas tylko na sam brzuch,,,,,,,,ale jeszcze nie zakładałam bo w sumie nie wiem kiedy juz mogę.......:baffled:
Aniu to akurat moja siostra przyjechała z rodzinką także jej nie bede kazać " całować" klamki bo widzimy sie 2 razy do roku :-p NO a Pawełek cwaniak jak poszedł spać po 13 tak wstał teraz niedawno :-D ale i tak Go wybujały pierony hehe
Karolina napewno trafiłaś w gust z tą sarenką
Gosiulek Boziu........To nie tak miało być..............:-( tak strasznie jest mi przykro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Nie wiem co napisać aby choć troszkę ukoić Twój ból......ale tak naprawde nie ma takich słów...:-(:-(:-(:-( Jestem z TObą całym sercem |!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az łzy mam w oczach bo wiem co teraz czujesz...... wszystko teraz do mnie wróciło....... zapalam światełko dla Twojego aniołka
[*]
Joasiu
trzymam kciuki za cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&... duś węgorza duś ........ ile sie da !!!!!!!!!!
:-D:-D
:-D:-D:-D:-D

losiczka- zaraz pozerkam na suwaczki i pomęcze sie :tak: żeby wstawic...dla ciebie wszystko :-D hi hi
lori - ja pustaków nie przyjmuje :-D
ilonka - wycisne wszystko co sie da...:-Dnawet te ostatnie soki....a co tam...:rofl2:

Gosiulek - każdy sobie radzi jak umie ... najważniejsze żeby sie jakoś trzymać i iść do przodu ... jeszcze raz Cię bardzo przytulam

oho kocisko przeprosiło się z suchą karmą :-)

oglądam sobie właśnie zakończenie olimpiady ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry