• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

sylwia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

karola a może się Jagodzie spieszy??????????? powiedz jej, że ciocia piąteczka każe czekać do imprezy u wujka padalca

gosia zbieraj manele i jedź do szpitala

reklama
~hej słoneczka!

u nas po pochmurnym ranku wyszło słoneczko. a ja jakaś padnięta. oczy mi się kleją więc idę się położyć i chwilę zdrzemnąć.

karola
ja dzisiaj też sama siedzę. m pojechał do rodziców i wróci w piatek dopiero. no ale to już jego ostatnie dni wolnego od września praca a juz po weekendzie musi zaliczyć radę pedagogiczną, jakieś egzaminy wiec niech jedzie. ja sobie 2 dni odpocznę.
jak robisz ten placek milka?

ilonka
zdrówka dla dzieciaczków. mam nadzieję że szybciutko im przejdzie

gosiulek no to jest naprawdę dziwna sytuacja. ale jak piszą dziewczyny jedź do szpitala. nie ważne kto ma dyżur ważne abyś ty trafiła pod opiekę. zrobią usg i zobaczą jak sie ma sytuacja. &&&&&&&&&& za was.

lori no tempka ci zaszalała więc mam nadzieję że cos się tam juz dzieje. &&&&&&&&&& kochana zaciskam i liczę na plusik

piateczko jesteś niesamowita. po takiej ilość serduszek to beż II kreseczek na końcu sie nie obejdzie

losiczko za ciebie oczywiście też &&&&&&&&&&&&&&. jeszcze tydzień wytrzymasz

Karolciu to nie jest tak ze sie często nie mysli. W moim przypadku to jest tak jak oddychanie. Patrzę na moje dzieci ,cudze,na rzeczy niemowlęce,na testy, na kobiety w ciąży nawet na Twój suwaczek który był o 2 tyg i 5 dni przede mną .Tego sie nie da zapomnieć. Dla mnie ta tęsknota to moje życie .Dzielę ją z uśmiechem do dzieci do ludzi poprostu nic nie zrobie i żyję dalej.
A w momentach jakieś rocznicy zawsze będzie mi smutno.

Nie poddam sie łatwo :-) chyba że mnie menopauza dobije !!!!!!!!!!!!

losiczka - ja mam tak, że patrząc na suwaczek agnes chcąc nie chcąc myślę że moje dzieci były by teraz o tydzień starsze :-( ... staram się nie mysleć, zapmniec, ale to nie jest łatwe.

Karola
- pamietam że znalazłaś jakąś drugą pracę, ale że Cię tam wykiwali to nawet nic nie wiedziałam. Nakreślisz mi bardziej sytuację żebym była w temacie?

Ropusznka - halo halo...rodzisz tam?

piateczka,losiczka
- kiedy planujecie testować?

Dziewczyny fluidki od mojej dzidzi ~~~~~~~~~~~~~~~~
Losiczko do menopauzy jeszcze ci brakuje moja mama ma 46 lat i jeszcze nie ma :p a urodzila mojego drugiego brata w wieku 35 lat wpadka przy pracy hehe napewno zamiast menopauzy bedziesz miala sliczne II :)

Piateczko tobie tez naleza sie sliczne II po tym co przeszlas kochana

za kasie trzymam mocno kciuki i jej dziewczynki

lorlein a u ciebie piekna tempka hoho licze na II bo cudasnie to wyglada

rozia a ja bym uciekla chociaz igla to nic strasznego bo bylam kuta codziennie przez 3 miesiace potem do operacji bylam kuta po operacji mialam zastrzyki i inne *******y ale tego bym sie niesiety bala i uciekla :P

ilonka ja też pamiętam tą długaśną szpilę, ale to przecież nic a nic nie boli. przy ostatnim miałam tylko dyskomfort bo mi musieli mocno brzuch ucisnąc, żeby pęcherz napiąć

lori ja juz zgłupiałam i chciałabym wytrzymać do 26 chociaż, to się może w karoli poród wstrzelę i w naturze będzie równo- tak to sobie kombinuje

próbuję zrobić zdjęcie z laboratorium , ale mi się rozmazuje nie wiem dlaczego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry