• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Gosiu lekarze sA ROZNI NIESTETY ;/ u mnie jest tak samo w szpitalu ale jak nie sa pewni lepiej zeby sie upewnic niz ciaze spisac juz na marne bo on niewidzi
A co do bety to wg wyliczen powinna miec po 12 godzinach 4514 a po 48 h powinna miec 6500 ..
u nas lekarze sa rozni niektorzy okropni ale widzialam sie z nimi przez 3 miesiace i za kazdym razem slyszalam pani jeszcze u nas jest o boze i to mialo mnie pocieszyc a jak bylo zle to kazdy uciekal tylko 3 mi pomagalo a wszystkich bylo 13 lekarzy ;/

reklama
Gosieńka jedź na szpital........... albo bedzie w jedną albo w drugą....... bede do konca trzymać za Ciebie kciuki,,,,,,,, nadzieja umiera ostatnia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Najwyżej Cię zostawią jak sie jeszcze sama nie oczyściłaś .......... bo to jednak 8 tydzień jakby nie było.....a to tak łatwo sie moze nie oczyścić ......mnie sie nie udało z aniołkiem - wiesz sama ...... Ja bym tak zrobiła jak dziewczyny piszą- SZPITAL ........!!!!!!!!!!!!!!!!!

losiczka Wiem kochanie ze boli....... widzisz........ u mnie w marcu bedzie 2 lata ......mam Pawełka ( to naprawde NASZ CUD) ale jak pomyslę o tym dzieciątku króre żyło we mnie, któremu biło serdunio, którego widziałam żywego na usg to uwierz mi serce mi pęka na pół...........do tej pory czasem myslę jakby ONO wyglądało,( do tej pory mam zdjęcie z usg jak jeszcze żyło - nie potrafię tego skasować ) czy było chłopcem czy dziewczynką .......mój mąż nawet ostatnio powiedz mi coś takiego ze to dzieciątko które umarło to teraz Pawełek .........po prostu wtedy nie był gotowy aby być z nami........
Mam nadzieje ze i do Ciebie wyjdzie słoneczko jak i do mnie juz niebawem.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Może juz malusi bąbelek zamieszkał w Twoim brzuszku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak:

Jane biedna Natalka :-( jakie to przykre ze takie małe dzieci muszę cierpieć ......:-( ale to da sie jakoś złagodzić ????????? tą alergie ??????????

Ostatnia edycja:
Sylwia kciuki na maksa. Może dowiesz sie kto Ci w brzuszku siedzi :-)

Gosiu jedz!!!!!!!!!!!!

Ilonko
nie wiem czemu ? Ale ja cały czas mam takie myśli że za dużo pragnę :-( Ale dziękuje Ci za słowa otuchy i wiary ( co cykl he he ) w mojego bąbelka.:-)

Ostatnia edycja:
Losiczko i bedzie boleć.Każda rocznica bedzie boleć bardzo.Chyba do konca. U mnie minęło 4lata i każdy dzień związany z rocznicą czy to trafienia do szpitala czy usg itp. jest przepłakany.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry