• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

A co to jest ten zaśniad? Tak niby jajo się odkleiło.Ja nie chcę nadziei.Ja chcę mieć już pewnośc wszystko jedno w która stronę. Kurcze nie wiem czy nie pojadę do szpitala. Wtedy mnie cholera zostawią.

reklama
dzień dobry dziewczynki

aleście naprodukowały

ilonka zdrówka dla pawełka

gosiulek jedź może jednak do szpitala- będziesz wiedziała co się dzieje i stresu zaoszczędzisz- tulę mocno

karola lece na ciacho do Ciebie, ale niestety bez lodów bo zniknęły hi hi

nie pamiętam więcej bo mam dziś urwanie dupy

hej:)

dzięki dziewczyny, to zdjęcia z chrztu Natalki. Słodziutka jest choć mają trochę problemy... już w szpitalu nawet z nią byli. Niestety ma alergie pokarmowe i robi kupki z krwią:-( to jest straszne, że takie maluszki a już takie problemy...

ilonka może twoje zabiegi pomogą i Pawełek jednak się nie rozchoruje..

rozia no to niezła jesteś... ja bym chyba padła jak bym taka igłę zobaczyła...

gosiulek..... nie znam się kompletnie.. ale masz rację niewiedza i niepewność jest najgorsza... mam nadzieję, że szybko się wyjaśni. Trzymam kciuki!!!!

gosiulek jak już pisałm, ja to bym jednak szpital zaliczyła tym bardziej, że beta urosła, z moim aniołkiem było tak, że mnie po prostu zalało jak przy porodzie, no i szpital tez zaliczyłam

Gosiu po Twoim opisie( na forum o aniołach) co widziałas i co Ci lekarz powiedział teraz martwie sie o Ciebie. Bo gdyby była nadzieja zostałabyś w szpitalu na podtrzymaniu bo to przeciez już 8 tydz. Nie chcę być okrutna wiem że cuda sie zdazaja ale ty cały czas krwawisz wiec to nie jest normalne i bezpieczne dla dziecka. Przepraszam Cie bardzo nie chce Cie smucic ALE PYTAŁAS CO O TYM MYŚLIMY więc ja Ci odowiadam.

5 miesięcy dzisiaj mija :-(:-(:-( a to nadal tak strasznie boli :-(:-(:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Udalo mi sie jakims cudem wejsc ufff
Gosiu smutne to co piszesz przyrost bety jest ale cos maly szczerze mowiac :( krwawisz i lekarze nic nie mowia i nie robia na to dziwne powinnas lezec w szpitalu a w dodsatku twoja beta swiadczy o 6 tyg ciazy moja ciaza tez byla mniejsza bylam na usg w 7 tyg ciazy ale lekarz kazal mi przyjsc za tydzien bo niewiedzsial czy jest bicie serca niby mowil ze jest ale nie byl pewny czy dziecko sie rozwija ale w 7 tyg juz byl pewny u ciebie jest dosc ciezki przypadek niestety cuda sie zdarzaja i trzymam za was kciuki ale lepiej zrobic usg i byc juz pewnym po co sie tak dolowac niesetty :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry