• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ilonko teraz jest mnóstwo takich albumów,ale ja kiedyś kupiłam dla koleżanki właśnie ten i strasznie mi się podobał, ale nie było go dość długo :-( I teraz przez przypadek na niego trafiłam, bo już po inny jechałam :-)

Roza no ja nie patrzyłam na tę igłę, tylko na monitor :-):-):-) Wolałam dziecko swoje oglądać :-):-):-)

reklama
Roza TY byś padła jakbyś zobaczyła długą rurkę a na końcu taki haczyk gdy mi przebijali wody płodowe........... jak zobaczyłam to myslałam ze sie poryczę :sorry2::-p:shocked2::zawstydzona/y:

Rozia tyle nerwów stresów itd.........ale ja mówiłam od początku ze malutka bedzie zdrowa !!!!!!!!!!!!!!!! wiadomo cień szansy był wiec lepiej było to sprawdzić i teraz juz mozna odetchnąć z ulgą ;-) ale Ja zauważyłam ze TY od początku byłaś pewna ze mała jest zdrowa bo widziałam jak do tego podchodziłaś.......matki intuicja sie nie myli ......... wiadomo ze niepokój był ale czułam ze Ty jesteś bardzo spokojna ............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)
Jeszcze jak planowaliśmy ciążę to chciałam aby córeczka miała na imię Lena albo Zuzia........... Lenka śliczne imię ;-) macie gust :-p a no własnie trzeba juz oficjalnie wpisać Lenkę do tabelki :-D

karolina - kiedy planujecie ukończenie budowy wymarzonego domu? ... może jakieś odliczanie sobie zrób to będzie Ci łatwiej to przetrwać :tak:

losiczka - jestem podziębnięta i obawiam się że to z tego powodu ta podwyższona temperatura ... duphaston nie ma wpływu na temperatura, ale luteina chyba tak, nie jestem pewna bo nigdy luteiny nie brałam :sorry2:

Roza - ja tam bym na twoim miejscu zapobiegawczo dużo się teraz przytulała :tak::tak::tak:

Rozia - dziękuje bardzo za informację, jedyną osobę jaką znam która robiła to badanie jest obecnie w Holandii i robiła to 8 laty temu wiec i info może być nieaktualne. Jakby mi się udało to bym bardzo poważnie rozważala zrobić to ze względu na to późne poronienie bliźniaków. Do dzisiaj nei wiadomo co było przyczyną, ale przynajamniej genetyke chciałabym wykluczyć.
aha ... a robiłaś to badanie prywatnie czy miałaś skierowanie?

Ilonko no ja w ogóle się przez te dwa tygodnie nie denerwowałam :-):-):-) Dopiero wczoraj, jak dostałam rano telefon,że są już wyniki, to miałam stresa,a największego jak siedziałam pod gabinetem i czekałam aż mnie lekarz przyjmie ...

Ilonko jeszcze nie pisz Lenka, bo cały czas pracuję nad mężem,żeby się zgodził na Biankę :-):-):-) Mnie się to imię strasznie podoba :-):-):-) I jest cień szansy, bo powiedziałam mu,że jak będzie syn, to damy mu na imię Olaf, bo jemu się podoba :-):-):-) Trzeba iść na jakiś kompromis :-)

Lori miałam skirowanie, ale to też nie jest tak,że wszystko jest wykluczone... To jest badanie pod kątem 3 chromosomów, których wda wywołuje zespół Downa I Edwardsa, bo wady tych 3 chromosomów najczęściej występują i to te wday się wyklucza, ale i tak istnieje ryzyko,że dziecko będzie miało jakieś inne wady ( bo zawsze jest takie ryzyko, każda kobieta ma)...

Ostatnia edycja:
Hallo Kochane!!!
Losiczko pędzi kontynentalny pędzi!!!!!!
Lori oby nie spadła, bo w czapke!!!
Rozia cieszę się z Tobą!!! Ja miałam tylko test PAPA robiony, ale jakoś nie brałam pod uwagę, że coś może być nie tak, więc się nie stresowałam, ale jak by mi powiedzieli, że amino zrobić to na zawał na pewno bym zeszła!
Ilonka Kacperek miał katar ja miał 2 tygodnie, ale mi pani doktor zaraz kazała przyjechać, bo to niby niebezpieczne u takiego maleństwa. Dostał syrop na ten katar, i psikać wodą morską kazała i czyścić.
Roza &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!
U nas dziś 31 stopni:eek:
Ada właśnie ma czkawkę, a w nocy miała dwa razy:szok: ależ upierdliwe to jest!

Piąteczka hop hop, wstawaj ................... chyba ze molestujesz chłopa wiec molestuj nie przeszkadzaj sobie :-p

Kochane za wszystkie moooooooooooooooooooooooocno trzymam kciuki,&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

szkoda ze juz nie mogę słac fluidków :sorry2: niech ta pierwsza tabelka zniknie i bedą tylko dwie :-D:-D:-D:-D

Rozia napisałam na razie Lenka jak coś to sie zmieni :-)
axarai zazdroszczę tego piekiełka....u mnie kolejny dzień 17 stopni i deszcz ;-(
to Pawełek to miał minimum 5 razy dziennie czkawkę , w nocy ze 3 chyba nawet :szok:

Ostatnia edycja:
axa no mi babka od usg sugerowała,żebym sobie zrobiła też ten PAPPA, ale jak poszłam do mojego lekarza i później do poradni patologi ciąży i nie wysłali mnie na badania, więc nie robiłam już tego testu, tylko od razu amniopunkcje.

axarai - pamietam jak Mati miał czkawkę ;) ... bardzo lubiałam to uczucie ;)

rozia - tak tak, o tym też mi lekarz mówił

no dobra od 8 rano czytam internet, wypadało by teraz przynajamniej przejrzeć pocztę roboczą :-p

Dziewczynki mnie się marzy kąpiel z bąbelkami, czy już mogę?? Bo wcześniej lekarka powiedziała nie, żebym się nie przegrzewała, ale nie będę sobie robić bardzo gorącej kąpieli, co Wy na to??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry