• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witajcie - u nas bez zmian zaraz trzeba zebrac sie do Kosciola moze Ten na Gorze cos zdziala :-)
VIOLA - ja biegam wszedzie non stop jakbym miala motorek w tylku wiec na mnie to chyba ciezko bedzie cos znalezc co podziala.

reklama
Dzień dobry Gwiazdy :-):-):-)

Lori no tempka ładnie w górę Ci idzie,miejmy nadzieję,że to nie temperatura... Zobaczymy za kilka dni :-)

ilonko co to znowu się przyplątało do Pawełka :-( Trzymam kciuki,żeby to tylko tak postraszyło i żeby jednak Maluszek się nie rozchorował....
A co do albumu, to taka pamiątka dla dziecka :-) Uzupełnia się tam np. jakie byłu nagłówki gazet w dniu Jego narodzin, co go uspokajało, jakie lubił kołysanki, kiedy pojawił się pierwszy ząbek i takie tam... I zdjęcia się wkleja :-) Fajna pamiątka dla dziecka jak już jest duże :-)

Viola Ty to masz dobrze z tym Twoim synem :-) A powiedz, jak starsza siostra??

Marysia a Ty próbowałaś piłki??

Roszpunko wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :-)

Witajcie:-)

Agnes,Marysia to wizyty udane:-):-)

Marysiu a ty już 40 tydz,:-) nic się nie zapowiada u Ciebie??:tak:

Lori no ładnie wystrzeliła w górę:tak::-)

Ilonko kurka tylko tego brakowało..... masz fridę?? czyść nosek małemu,może unikniecie chorubska:tak:

Viola ale menu, ho ho - znajdziesz czas na to wszystko:-)

Gosiulek matko, nie wiem co napisać..... straszne to wszystko:-(:-(:no:

Ilonka - nie pamiętam co można podawać takim maluchom na przezięienie :( ... może przedzwoń do przychodni...do lekarza bym go nie zabierała bo jeszcze złapie coś gorszego. Ja wam życzę dużo zdrówka.

Losiczka - plan jest taki że jak będzie test dodatni to biore cały czas, a jak ujemny to od 16 dc przez 10 dni i odstawie bo ja właściwie biorąc duphaston chciałam uregulować cykl a o ciąży to nawet nie myślałam.

Marysia - duuuuuuuużo seksu i biegania po schodach :-D:-D:-D ... powinno podziałać ;-)

Rozia - opowiedz mi jak wyglądało badanie amniopunkcji?

ja mam dziwne pobolewania kręgosłupa, obawiam się że zbliża się @ ... ostatnio miałam cykl 22 dniowy to by się nawet zgadzało :( ... do tego czuję że mnie rozkłada :(

edit:

Roza - no u ciebie też tempka w górę ... może się udało i była owulacja :-):-):-)

Losiczka dziękuję........:tak: mamuśka ma mi pojechac do apteki po ten koper włoski i najwyzej kupi jeszcze tą witaminkę C :tak:
Marysia no to klękaj i sie módl .......... heheh
Rozia ooooooooooooo to super ten album......... :tak: :tak: u mnie nie ma empika niestety w miescie jeszcze........tzn bedzie bo juz kończą budować nową galerię ....to jak bedzie ten album to kupię :tak:

Ostatnia edycja:
Lori Przeczytałam ze mozna posmarować maścią majerankową nosek no i wkraplać sól fizjologiczną....to wszystko mam w domu wiec bede próbować aby mu lżyć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziękuję Wam :tak:
Co do sexu to ani u Roszpunki ani u mnie nie zadziałała naturalna oxytocyna :sorry2: hehe..moze u Marysi bedzie inaczej :-D wiec korzystajcie póki można jeszcze.........bo niedługo bedzie celibat dośc długo :-p:-p:-p \

Karolinko
tak pomagała mu ta herbatka ale to była próbka ze szpitala wiec to na 3 razy w sumie było...a szkoda aby sie dziś męczył wiec kupi mi mamuśka całe opakowanie i bede mu dawać do picia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Masz jakieś zdjęcia nowe brzunia ??????????????????????????????????????

Losiczko dupek nie wpływa na temp:-)

Lori
no cos ruszyło nieśmiała,ale może to od zarwanej nocy... o 2 poszłam spać, zobaczymy jutro, ale nauczyłam się już aby na cuda na moim wykresie nie liczyć...

Karolinka a co tam pysznego pieczesz???

Ilonka u mnie też nie działała he he - co do maści to jasne, posmaruj, zupełnie zapomniałam o tym wynalazku, a sama stosowałam:-)

Ostatnia edycja:
Lori co do amniopunkcji, to bylo więcej strachu niż wszystkiego...
Amniopunkcja jest badaniem pod stałą kontrolą usg. Pan doktor najpierw sprawdził położenie dziecka,żeby nie wbijać igły w okolicach głowy. Później przygotowali sobie igły, strzykawki i takie tam i jeszcze raz przyłożył usg i mała odwróciła sie w drugą strone i musiał się wbić z drugiej strony. Później wziął taka długą, ale cienką igłę i wbił mi się w brzuch cały czas kontrolując na usg gdzie się wbija,żeby dziecka nie ukłuć... Potem pobrali do dwóch strzykawek płyn i to wszystko... Jak lekarz wbił igłę, to Mała znieruchomiała :-) Bo ja cały czas obserwowałam wszytsko na monitorze. Generalnie nie było to bolesne ( a tego się bałam). Poczułam delikatne ukłucie w brzuch igły, a później jak igła przebijała powłoki mięśnia, to nie bolało, ale czułam to i to takie dziwne uczucie było... bardziej czułam jak mi pielęgniarka krew pobierała, bo u mnie chcieli tez do badań, bo miałam w szpitalu uniwersyteckim robione... I tyle.. Całość trwała góra 20 minut i to dlatego,że lekarz miał 2 studentki, a ja byłam pierwsza, to wszystko im tłumaczył :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry