• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Rozia ja się kąpię:-) Ale powiem coś tylko mi się tu ze mnie nie śmiać! Mamy tu wannę 1.70 długą, a ja mam 1.62, więc......... muszę sobie kupić jakąś gumową podkładkę:-D, bo nie mogę się oprzeć, bo zjeżdżam!
Właśnie muszę się też wykąpać, i golonko zrobić, jutro do gina. Boże to jest dopiero ciężka orka:eek:

Rozia tak jak piszą dziewczyny, wskakuj do wanny ale nie leż za długo no i woda niech bedzie ciepła nie gorąca..........:tak::tak::tak: Ja co prawda tylko ze 2 razy sobie na to pozwoliłam......... bo jakoś sie bałam....wiadomo ze sie nic nie stanie ale ja juz tak miałam ze wolałam chuchać na zimne :sorry2: głupol ze mnie ale .....:sorry2::-p
Axa hehehe dobre..............:-D
Gosiulek cuda sie zdarzają ............. :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: a to usg to ten lekarz ma dobre ????????????????????????? bo różne są sprzęty,,,,,,,,moze nie uchwyciło wtedy tętna ??????????????

gosiulek - ja bym się umowiła jak najszybciej prywatnie do dobrego gina z dobrym sprzętem i sprawdziła, bo jeśli dziekdo żyje a ma słabe serducho to może pomoże pożądna dawka leków na podtrzymanie...ja wierze bardzo w CUD!

Gosiu no kurcze jest ewidentny przyrost hmm ja na twoim miejscu dalej brałabym leki!!!!!!!!!!!!!!!
mnie też powiedziano że moja ciążą się poroniła :wściekła/y:a tydzień później okazało się że żyje !!!!!!!!! Ja wierze w cuda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nic dziewczynki spadam na zakupy

reklama
Gosia ja tez wierze w cud , ale teraz tak szybko przejrzałam net i tam coś dziewczyny pisałay ze beta moze rosnąć bo łożysko pracuje...... ale ja sie nie znam na tym, nie chce gadać tu głupot ........musisz isc na usg najlepiej ........!!!!!!!!!!!!!!! Trzymam kciuki aby jednak wszystko skonczyło sie pomyślnie............... !!!!!!!!!!!!
a ciągle krwawisz??????????????????????????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry