• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Byłam.Na darmo byłam.Ten konował nic nie widział.W ogóle nie chciał mi zrobić usg.Tylko dzieki ciotce.I położne fajne bo mnie pamiętają z przed 4lat.
Pęcherzyk jest.Zarodka nie widział ale jak zobaczył zdjęcei z soboty to powiedział że tak samo widział dzisiaj. Kazał czekać. Kuźwa albo kłaść się na oddział i czekać.

reklama
piąteczko mnie tez nie bolało jedynie własnie jak mi nacisnęła na brzuch :eek: ale sam fakt ze bedzie mi wkładać "tam" taki haczyk jak przy wędce na ryby przyprawił mnie o w cale nie mały strach :shocked2::-D hehe
Sylwia zmieniłaś tego lekarza ????????? Kciuki za jutrzejszą wizytę.,,i za poznanie płci .....masz jakieś przeczucia ????????????????????????????
losiczka spokojnie TY przed menopauzą to jeszcze byś urodziła ze dwójkę a nie tylko jedno :-p
Gosia Boze co za lekarz.........:shocked2: ale na co On każe czekać ????? :szok: dziwne to wszystko .................

Ostatnia edycja:
sylwia miałabyś juz wszystkie dzieci w domu.....było by super !!!!!!!!!!!!!!!! :tak::-D
Gosia ja tez bym poszła gdzieś na usg jutro....... a dzwoniłaś do swojego gina ????????????????????

Roszpunka gdzieś sie tu czai.....tylko ze pieron nie pisze :wściekła/y:

Już nigdzie nie będę dzwonić.Mąż psychicznie tez już nie wytrzymuje.Ta lekarka u której byłam prawdopodobnie nie pracuje już w szpitalu. Prywatnie umówione jestesmy na poniedziałek.Powiedziała że czekamy tydzień.

Dziewczyna na CPP napisała mi:
gosiulek ja robiłam, mój przyrost był na bardzo podobnym poziomie co Twój, tak mały przyrost bety świadczy o tym, że ciąża nie rozwija się prawidłowo.. a jeśli plamisz lub krwawisz to oznacza rozpoczynające się poronienie, organizm już wie, że ciąża nie ma szans i rozpoczyna proces poronienia żeby nie obciążać dłużej organizmu matki.. jeśli nie było bicia serduszka to sama beta nic już nie da,może jeszcze minimalnie wzrastać bo łożysko produkuje ten hormon a nie zarodek.. Przykro mi bardzo to pisać..

Dzisiaj cały dzień boli mnie brzuch.Ja nie mam nadziei.

Na oddziale tez będę czekać i ...patrzeć w sufit.

Mój lekarz mnie totalnie olał po akcji z NFZem...Jest okropnie obrażalski.Nie widział potrzeby przyjeżdzania na wizytę bo wczoraj chciałam pojechać.:szok:

tak jak napisałam Ja o tym łożysku własnie............Gosiu.. ..:-(:-(:-(:-(:-(:-( ale tydzien to bardzo długo, tym bardziej ze TY krwawisz ..a to nie jest takie bezpieczne ..........

reklama
wścieklizny można dostać na tą bandę weterynarzy!!!!!!!!!! nie obrazając , bo mam często wrażenie , że właśnie lekarze weterynarii sa bardziej kompetentni i oddani swojemu zawodowi niż te szuje od homo sapiens

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry