• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Losiczka pozwalają się oczyszczać w domu.Wielu lekarzy tak robi.Jak tylko będzie się coś działo od razu do szpitala.Szpital mam od siebie 1min samochodem.Położna tez mi tak powiedziała,lekarka tez.Lepiej jest jak się krwawi bo się oczyszcza.
Nadziei nie mam.Nadzieję robią mi lekarze czekając że może serduszko....ozyje.

reklama
Gosia nie zastanawiaj się to jest już za poważne marsz do szpitala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chyba że czekasz aż cie będą musieli ratować i transfuzję krwi robić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie lekceważ tego krwawisz juz za długo

a ja wróciłam z zakupów i biore się za obiadek dziś w planach papryka faszerowana mięskiem z ryżem mniam uwielbiam i do tego dwa sosy pomidorowy i pieczarkowy pycha

Gosia - mi się wydaje że powinnaś dostać tabletke i szybko by poszło w szpitalu, na nastepny dzien zrobili by Ci usg sprawdzić czy wszystko sie oczyściło i do domu. Wydaje mi sie że taka jest prawidłowa procedura. W domu można się samemu oczyszczać przy ciążach biochemicznych gdzie jest to na bardzo wczesnym etapie. No ale konsultowałaś się z lekarzami, więc oni chyba wiedzą co robia. Ja medycyny nie kończyłam, więc nie chcę się wtrącać. Po USG widac że raczej nic z tego nie będzie bo masz juz dookoła "opuchliznę". Ja tak miałam z jednej strony i właśnie mi to tak lekarz wytłumaczył, że oprucz braku akcji serca po opuchliźnie na usg też można stwierdzić że to poronienie.

Ja z pustym jajem miałam spłaszczony jakiś dziwny ten pęcherzyk .... bo on ciągle rósł ale nic nie było w srodku.............. Gosiu zrobisz co uważasz nie jesteś dzieckiem tylko dorosłą kobietą wiec chyba zdajesz sobie sprawę jakie mogą być potem konsekwencje ...... a przeciez chcesz miec jeszcze dziecko........ !!!!!!!!!!!! ja bym wolała być pod stałą opieką w tej sytuacji, bo jak pisze Lori to nie jest sam początek ze sie oczyścisz sama w domu ..........
ja sie podpisuje pod losiczką ........... chciałaś znać nasze zdanie to wiesz co myslimy juz kochana ....... My mozemy teraz jedynie trzymać kciuki za Ciebie.....abyś dała sobie rade z tym wszystkim ................

dziewczyny chciałam sie pochwalić .......a jak.....hihi....... spadło mi juz 10 kg :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

także jeszcze z 7 i bede mega szczęśliwa.....mam nadzieje ze sie szybko uporam z nimi........:-D:-D:-D:-D

Nie nie będe się starac o dziecko. Poza tym trzech lekarzy kazało czekać.Nie będe mądrzejsza od nich.
Zreszta już nic nie jest ważne.Chyba się to stało.
Chce pochować normalnie w ciszy swoje dziecko a nie z jakims zakładem pogrzebowym.
Dziękuję za wszystko.

Losiczko chciałabym nosisz roz 36.....ojjjjjjjjjjj będę dążyć do tego z całych sił............. bo wiem jak sie czułam po porodzie z Jasiem....nie raz miałam małą depresję ze wyglądam jak słonica :sorry2: wiec teraz musze sie spiąć i szybko uzyskać zamierzony cel.......a i Pawełek mały ssak mi w tym pewnie pomoże i wyśsie co trzeba :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry