• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziś już nie wytrzymałam i zrobiłam coś co miałam ochotę zrobić juz jakiś czas temu :) mianowicie mam klienta który płacąc mi za gaz ma manie składania banknotu i to nie na pół a na dwa raz nawet na trzy razy mi go złożył a mnie krew zalewa jak go mam potem rozkładać :angry:Nie mówię juz o klientach którzy wyjmują pomiętą kasę np z kieszeni do tego można przywyknąć ale ten za każdym razem wyciąga kasę z portfela nie złożoną i zawsze skubany w między czasie ją poskłada - nie wiem czy robi to celowo czy mechanicznie ale dziś nie wytrzymałam i wydając mu resztę też mu tak poskładałam :-) :-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2: spojrzenie gościa bezcenne :)

reklama
dziama było fotki pstrykać ha ha- dobre

karola no to ......miłego........ wieczoru na łonie rodziny

truskafka proszę nam tu nie uciekać bo manto bedzie

ania ciuszki super- będzie się mała lily stroić- straszliwie mi się imię podoba

Pa Karolcia :*
Piateczko mnie sie tez bardzo podoba to imię a ponieważ córka naszych znajomych ma a imię Lily to miała nasza gwiazda nazywać sie Lea ale potem stwierdziłem ze i tak rzadko sie widujemy więc mam to gdzieś ;)

Truskafffa jak sie czujesz ??

Dziama ty to niedobra jesteś :) dlaczego zdjec nie zrobiłaś ?

Roszpunka &&&&&&&&&&&&&& za szybki poród,aczkolwiek wiem jak to się w tych szpitalach odbywa, poleżałam tam ostatnio trochę, też myślałam że zaraz zaczną wywoływać ale najpierw musiałam odleżeć prawie 2 tyg bez celu. A jak zaczęli wywoływać 02.06 to 06.06 dopiero urodziłam.
Dlaczego leżysz na ginekologii??? Powinnaś na patologii ciąży leżeć.....

Aniu super ciuszki zwłaszcza kombinezon:)

Agnes u nas trzeba było mieć tylko pieluszki chusteczki i ciuszki. Żadnych swoich butelek czy laktatorów nie można używać bo sami sobie nie wysterylizujecie a można tylko używać wysterylizowane.Także to zapewnia szpital. Zresztą butelki nie będą potrzebne bo każą karmić piersią i już!!!

Dziama to się facio zdziwił hehehe

kasiu nóżki zaciskaj niech dziewczynki rosną zdrowo w brzuszku.śliczne imonka:)

Nie wolno mieć pomalowanych paznokci do porodu!!!!!

jestem juz po usg ale musialam jechac do babci a wiec tak nie jest pewny ale chyba chlopiec bo mu cos tam miglo i swiecilo ale nie jest pewny czy to siusiak czy pepowina ale ja czuje ze bedzie chlopak a wg wymiarow ma 17t5dni ale normalnie ciaza jest 16 tyg bo doszlo do zapodnienia pozniej ...
Roszpunko u nas wywoluja porod tak 8-10 dni po terminie mi chcieli hmmm 9 dni po terminie ale zdarzylam sama w nocy urodzic dokladnie 10 h przed planowanym wywolywanym porodem hehe wiec moze ciebie i tez juz cos ruszy czekam na wiesci

hehehhehe babki jak bym mu jeszcze zdj zaczęła cykać to już w ogóle by zbaraniał. Zastanawia mnie cy następnym razem też poskłada hehehhe

Ania- Twoje zakupy zawsze mnie powalają
Sylwia- dobrze ze wszystko gra :0)

p.s dziewczyny na enperze nie dodaje mi czasem komentarzy u was ;/ widac tylko nik a jak dodaje widze normalnie komentarz. Wy też widzicie sam moj nik????????choroba!!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry