• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hallo Kochane!!!
Wszystkim życzę miłego weekendu!!!
I dzieci Życzę, tym co się starają i Tym, co chcą mieć je już na zewnątrz!!!!!!!!!!!!!
Ilonko Spełnienia Wszystkich Marzeń!!!
Rozia Gratuluję przeforsowanie ślicznej Blaneczki!!!!!!

reklama
KURCZE WCHODZE DO WAS A TU TAKIE PIĘKNE ŻYCZENIA - DZIĘKUJE KOCHANE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
UWIELBIAM WAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

U Roszpunki bez zmian........nadal czekać trzeba.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marysia to ja trzymam kciuki za dzisiejszy wieczór........ :-D:-D:-D:-D:-D

dziama kupiłam sobie jeansy rurki ( wypasione normalnie bo z koronką czarną) za 15zł :-) tak. tak za 15 zł !!!!!!! ludzie sie rzuciły na te spodnie jak sępy.........:eek: hehe. wariaty. wiec sobie juz dziś pozwoliłam kupić je na poprawę nastroju bo mąz zapomniał o tym moich imieninach............ :crazy::crazy::crazy::crazy: a to pieron.........pewnie mu sie zrobi głupio bo mamuśka ma wpaść po 15 do nas wiec pewnie i życzenia złoży ............ dobrze mu tak.......:laugh2::laugh2::laugh2:
wiesz co kochana ...kupiłam babkę marmurkową, zrobię kanapeczki i do tego sałatka z pomidora, ogórka kiszonego, jajek , cebuli i majonezu i styknie............kupi sie jeszcze moze jakieś chipsy i basta.......na wiecej kasy nie bedzie :-p zresztą Oni pewnie coś ze sobą tez przytaszczą :tak:

a na chrzest to pójdę chyba nago........:sorry::sorry::sorry: na targowisku juz są bluzy na jesień , spódnic nie ma nawet :szok: a juz nie mówie o fajnych bluzeczkach........... a w jeansach raczej nie wypada co ??????????????? bo w sumie te co kupiłam są śliczne z ciemnego jeansy z fajną koronką na dole i na górze do tego moze fajna biała koszula albo inna bluza szpile korale bransoletka kolczyki i bedzie OK????????????????????????????? myslę nad tą bluzeczką białą chyba............bo coś taniego szukam w miarę..............MARSEL śliczna TUNIKA KORONKA PEREŁKI P24 HIT (2536709957) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ilonko- jak mówisz że jakieś fajniste te spodnie to czemu by nie jak napisałaś jakieś dodatki i myślę że będzie dobrze. No może pamieta tylko czeka na odpowiedni moment - no a jak zapomniał to mu się dopiero głupio zrobi :P

dziewczynki wróciłam ale jest tak gorąco że się topię normalnie

i tak kupiłam wszystko co chciałam mamy już prawie wszystko dla Lily :tak: część mamy ze sobą a część będzie dostarczona do domu
pojechalismy i się okazało że Mothercare ma 15% zniżki na zamówienie online tak że wszystko kupiliśmy przez internet a tylko zakupy w ikea zrobiliśmy normalnie :)
potm powstawiam wam linki do zakupionych rzeczy teraz idę dychać do ogrodu bo padam

Ilonko 100 lat skarbie

aniu gratki zakupów i czekam na linki bo z ciekawości padam

a ja się ubieram w stylu bardziej powiedziałabym biurowym, uwielbiam sukienki takie jak Wam ostatnio z bon prix wstawiłam, są super bo w zależności od obuwia i reszty mogą być strojem codziennym, wizytowym i do cioci na imieniny

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry