• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Też myślałam o dziewczynach :tak:
u nas taki upał że siedzę w staniku :szok:i się topie a lodów jeść nie mogę bo moje dziecko ich nie lubi :laugh2:i jak zjem to mnie mi nie dobrze :eek:moja córeczka dba o linię mamusi :-D:-D:-D

reklama
kochane coś napewno wymyślę ....nago nie pójdę :-D mam taką czerwoną sukienkę z satyny taką elegancką ale nie wiem czy w nią wejde......muszę przymierzyć..............

o taką..... wiec jak coś to na chrzciny moze być......ale przydałaby sie jakaś narzutka czy bolerko do koscioła P6170036.jpg :-p:-p:-p:-p:-p:-p

Aniu Jezu ale zakupy zrobiliście..........cudo,,,,,,bardzo podoba mi sie ta posciel do kołyski
i ten miś ale i reszta wypas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mąż zobaczył jak mi psiapsióla napisała wiadomość na gg z życzeniami i sie leciutko zdziwił hahaha:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D wiec zaraz dzieci i żonę w auto i zabrał nas do restauracji tzn bardziej dla Jasia to był wypad bo tam jaks ie kupi kawe to dziecko może sie bawić w kulkolandii, wiec Ja zażyczyłam sobie lody a m wypił kawkę ........ ;-)

A teraz lece bo gosci idą już :-)

Wpadnę wieczorkiem a raczej w nocy bardziej !!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hej dziewczynki, a ja leżę... Niestety jak wstaję nawet do toalety, to brzuch trochę twardnieje i się boję... :-(:-(:-(
Viola, udanych chrzcin!!!
Truskafffko, lekarze mi powiedzieli, że oni są przeciwko zakładaniu krążka, bo to jest obce ciało tam w środku, które bardzo często powoduje infekcje i może narobić więcej złego niż dobrego... Szew podobno niesie za sobą mniejsze ryzyko. To udanej imprezki!!!
Dziama, tak jak dziewczynki piszą, lepiej mierz temperaturę „na dole”, bo wtedy wynik jest bardziej miarodajny. Polecam ten termometr: Microlife MT 16C2 - Ceneo.pl Niestety mi też Twój cykl wygląda na bezowulacyjny... :no:
Uuuu, Losiczko, to chyba faktycznie kosmici porwali Twojego m, bo usłyszeć „przepraszam” od faceta, to prawie jak trafić szóstkę w totolotka... :-D:-D:-D
Roza, a kiedy zaczynasz leczenie hormonalne?
Róziu, ale śliczne te bodziaki!!! Też będę musiała wybrać się kiedyś do Pepco, jeśli mi tylko zdrowie pozwoli... :sad:
Aniu, ale super zakupy dla Lily :-)!!! U nas po niedzieli ma być 34 stopnie :szok:, dobrze, że w szpitalu mam okno od zachodu!
Piąteczko, udanych zakupów!!!
Marysiu, to trzymam kciuki, żeby samo się zaczęło!
Ilonko! Najlepsze życzonka imieninowe! Niech Ci się spełni wszystko, o czym marzysz!!!

jestem...Siostra wyciągnęła mnie na zakupy, tzn. ja ją wyciągnęłam, bo chciałam do ikea podjechać i później jeździłyśmy za telewizorem dla niej i wróciłam dopiero co...

Kasia nie ma problemu, ja we wrześniu jadę do mamy, to na pewno o pepco zahaczę to mogę i coś dla Ciebie kupić :-);-):-)

Ilonko ja od tej tuniki odprułabym rękawy i dużo lepiej by to wyglądało :-)

ania zaszalałaś :-D:-D:-D najbardziej podoba mi się bujaczek, ale cena kosmiczna....:-(

Dziama co u mnie? pochowaliśmy maluszka...Wydaje mi się że to pomyłka...że jestem w ciąży.To nie ludzkie.Nie umiem sie przestawić. Tak nagle.

Mam ochotę wziąć wózek i pójśc na spacer...z pustym.

Ilona wszystkiego najlepszego.

Gosiu- tak bardzo chciałabym coś zrobić dla Ciebie żeby ci ulżyć ale co ja mogę.........ech nie lubię się czuć bezradna wiedz po prostu że bardzo mi przykro i myślę o Tobie....

Karola- nonono robi chłopina postępy baaaaaaaaaaardzo się cieszę :) będzie dobrze kochana zobaczysz

heheheheh cos w tym jest mój z kolei powiedział mi ze mu rozmów ze mną brakuje:szok::szok::szok: a ja miałam poczucie ze on nie lubię za bardzo rozmów poważnych toczyć więc może coś z tymi podmianami jest na rzeczy.

Ależ u nas dziś było gorąco! Ledwo żyję! Kacuś w środę miał szczepienie, i niestety dziś biedaczek dostał temperatury i katar, i zamiast nad jeziorko, to cały dzień w domku. Chociaż w domu można bardziej oddychać:-)
Skończyłam dziś szyć otulaczek do kosza, bo stwierdziłam, że sama uszyje bardziej pasujący, i szyłam............... oczywiście ręcznie, więc już palców nie czuję. Jak poskładam jutro cały to wkleję zdjęcia:tak:
Aniutka Cudne zakupy! Ja jeszcze fotelik do auta, śpiworek i z takich większych to na razie wszystko. A reszta to już chyba na bieżąco.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry