• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam kochane:)

Ja tylko na momencik bo zmęczona jestem i uciekam spać. Chciałam się pochwalić,że synuś grzeczniutki cały dzień był i całą mszę odprwaił razem z księdzem tak sobie gaworzył hihi. Fotki wstawiłam.

Ilonko 100 lat ,pociechy z chłopaków:-D:-D:-D:-D:-D

Aniu zakupy super,ale rozpieszczasz tą córunię:) (pościel z ikei ma chyba inne wymiary niż standart?)

Dobranoc:)

reklama
Aniutka ja lipowato! Spać nie mogę, i biodra mnie bola jak jasna doopa! Reszta ok na szczęście:-) Tylko to spanie, a ja tak spać lubię! A Ty jak Kochana dobrze sypiasz? Upały widzę denerwują Ciebie tak samo jak mnie:-)
Violka to super, że imprezka udana!

Axa moja droga ja to mogę spać 24h/7 tak że żadnych problemów nie mam z tym:-D:-D:-D:-D:-D
a upały dopiero się zaczęły ponoć cały przyszły tydzień tak będzie wiesz z jednej strony fajnie że w końcu słoneczko mamy ale te upały i ta wilgotność powietrza dają się we znaki :( teraz siedze w ogrodzie a się ze mnie leje

Violu super że synuś był grzeczny :tak::tak::tak:tak pościel z Ikea ma inne wymiary ale także u nich kupiłam kołderkę z poduszką tak że pasuje mi :)

SŁONECZKA WIADOMOISC OD MARYSI

ZA GODZINE BEDZIE MIEC CC BO TE WODY ODESZŁY ROZWARCIE TYLKO NA 1CM A BIEDNA BARDZO SIE MECZY BO TAKIE MA BÓLE A PORÓD NIE POSTĘPUJE......:-( JAK TYLKO BEDZIE NA SIŁACH NA PISZE JUZ PO........

TRZYMAMY KCIUKI I CZEKAMY NA MALUTKĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A JA ROBIE MIEJSCE W TABELI :-):-):-):-):-):-)

LICZĘ ZE MOZE DZIS ZROBIE 2 MIEJSCA W TEJ TABELCE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

i jeszcze jedna wiadomosc od roszpunki:-):-):-)

od północy ma skurcze co 10 minut....rozwarcie na 1,5cm. Podłaczyli ja do ktg o 6 to nagle cisza..... Ale teraz znów coś sie dzieje ...czekamy na obchód i decyzje.......
:tak:

TRZYMAMY KCIUKI TAKŻE I ZA ROSZPUNKĘ I MAKSIA ...........
:-D

mam nadzieje ze dadzą jej juz tą oxy i poleci wszystko szybko ............:tak:

cos czuje ze dzis bedziemy witać nie tylko anetkę ale i maksia :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

EDIT

NO NIEEEEEEEEEEEEE.............TAKIE TU SIE DZIEJĄ WAŻNE WYDARZENIA Z RANA A WY SPICIE.............. WSTAWAĆ I TRZYMAĆ KCIUKI ZA DZIEWCZYNY BO WAS OMINĄ 2 PORODY :-D

ja jestem leciutko padnięta........ ostatni gość poszedł sobie po północy ale juz nie miałam siły sprzątac tego rabanu.............. odprowadziłam grzecznie m do drugiego pokoju bo biedny sie strasznie "zmęczył" małego nakarmiłam i jak zasnęłam to nawet nie wiem .........:baffled: mały na szczęscie spał ładnie......to nie musiałam wstawać pare razy :-D
dziś na obiad do tesciowej........ciepełko zapowiadają wiec bedziemy sie byczyć na trawce . :-D mnie tylko pewnie bedą donosić Pawełka na karmienie hehe i dalej bedą niańczyć ;-)

Ostatnia edycja:
Dzieńdoberek :-):-):-)

Dziewczyny życzę wam żeby maluchy dzisiaj przy cycach leżały :-):-):-)

Aniu Twoja córeczka to będzie mała księżniczka:-) wystrojona jak ta lala.:-)Cudowne,piękne ciuszki :-) A potem to by się jakis ksiąze przydał;-)

Ilonko Ty przy takim trybie życia to z schudniesz na wiórek :-D

Dziewczynki spójrzcie na mój wykres :-(

Miłego dnia dziewczynki :-):-):-):-):-)

reklama
sylwia dziękuję :-) ;-)
losiczka a co z Twoim wykresem ??????????????????????????? bo ja nic niepokojącego nie widzę bo nic nie napisałaś ......:sorry2::sorry2::sorry2:
eeeeee tam kochana........ wątpie czy tak schudnę szybko.......choć było by fajnie :-)

Marysia chyba juz tuli Anetkę ..........:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry