• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
:-D hej

Roszpunka,Marysia aby już dziś były maleństwa przy was!!!:-D:-D powodzenia

Kasia_es jak pójdę do niej z wynikiem lh i FSH to podejmie decyzję, a na razie cisza jak zwykle... miałam nadzieję że coś samo ruszy...:-( Kasia kochanie leż ile się da....

Losiczka wykres jest dobry:-) kochanie,nie martw się na zapas.... może to dobrze wróży czego Ci życzę:-)

Miłej niedzieli:-)

PRZEDSTAWIAM WAM MAŁĄ ANETKĘ :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Zdj_cie009.jpg

MAŁY ŻARŁOCZEK HIHI ..................:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

MARYSIU GRATULUJE..............NIECH ANETKA SIE ZDROWO CHOWA :-):-):-):-):-):-):-):-)​

Ale wieści z rana:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Marysiu gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cudowna mała Anetka:-D:-D:-D:tak::tak::tak: :tak:Niech się zdrowo chowa:)

No i Marysia wyprzedziła Roszpunkę,ale mam nadzieję,że tylko o kilka godzinek:)

Ilonko wiesz jaka duża się urodziła?

Ilonko co do tabelki to ja mam usg nerek 3 wrzesnia , 7 wrzesnia wizyta u gina i 20 wrzesnia mam ortopede a mam nadzieje ze jeszcze cos kolo 13 wrzesnia usg polowkowe ale to pogadam z ginem :P

2 miejsca wolne czekamy na II :)

Viola no własnie czekam aż marysia odpiszę jak bedzie mogła bo pytałam własnie o wagę i wzrost i czy jednak urodziła przez CC........... także jak bede znać danę to od razu zapisze w tabelce....i Was poinformuje :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Teraz czekamy na Maksia i tez mam nadzieje ze to tylko kwestia godzinek :tak::tak::tak::tak:

sylwia zapisuje tylko tą wizytę u gina na razie.......potem podasz dokładnie kiedy to połówkowe bedzie ........

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry