• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
oj tam oj tam Łosiczko a niech będzie jedno jeszcze zaszalej heheheheh (widzisz moje komentarze pod wykresem???)
Ilonko wszystkiego co Najpiękniejsze w dniu im a przede wszystkim pozytywnego i szybkiego rozwiązania tych wszystkich zawirowań żeby ta przyziemność nie musiała przysłaniać tego co w życiu najpiękniejsze:*
Kasia es &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&mocno trzymam, wiem że się stresujesz ale wierzę w Ciebie :)
Roszpunka?????????????????????
Marysia??? a ty jak Tam żeby się nie okazało że jeszcze przed Roszpunką nam córcia do tabelki wskoczy :) jak się czujesz?
Ania- śpioszku a ty jak tam/ niecierpliwie czekam na zdj zakupów dla księżniczki
Rozia- mam nadzieję że te problemy ze snem takie przejściowe ja też dziś nie mogłam spać ;/ widzę ze męża na imię przekonałaś :)
Róża- co tam u Ciebie?- Maja przestała Was pilnować :)
Zagubiona
:) dzięki za foto - wcześniej udało mi sie na fb zobaczyć:) śliczna Ta Wasza córa zresztą mam też piekna kobietka to jak by miało być inaczej
Viola -kciukasy za dzisiejszą uroczystość :)

edit kochane możecie popatrzeć na mój enper i pouświadamiać mnie trochę :) bo ja dopiero zaczynam z tymi obserwacjami i jeszcze za bardzo nie kumam do końca :) jak wam sie wydaje owu mogła być 17dc dobrze interpretuję?

Ostatnia edycja:
Dzień dobry wszystkim

Dziama ;) jak tam,kiedy znowu będzie u ciebie pan który składa pieniążki :-Ddoczekać sie nie mogę

kurce dopiero wstałam i mam problem z koncentracją :(
pozdrawiam was wszystkie bardzo gorąco :*::*:*:*:*:*:*:*:*

no właśnie:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:i nie mam pojęcia czemu kurcze!!!!!!!!!! u niektórych normalnie widać a u nie których tylko nik a ja sie głupia proukuję :) i co ciekawe nie wiem czemu tak jest

Jacie ale u nas dzisiaj upał blee lubię jak jest ciepło ale taki skwar od rana nie wróży nic dobrego :( zaraz wyjeżdżamy na zakupy obym to wytrzymała tzn ten skwar :P

Dziama odpisałam ci pod wykresem
Losiczko jak tam dzisiaj się czujesz??

Hej hej:-)

Dziama pilnuje he he, ale dajemy radę:-p, według mnie to u Ciebie chyba owulacji jeszcze nie było:-(, dziwny masz wykres i temp skaczą jak chcą, nie widać wyraźnego skoku i fazy wyższej temp.... dobrze ty ją mierzysz??? jakim termometrem??

Losiczko no no, to się mąż zreflektował:-D:-D

Viola to spokojnego dnia, aby synuś nie dokazywał podczas swojego święta:-)

co to za święto ma dzis Ilonka - chyba coś przegapiłam...:zawstydzona/y:

Dziewczyny u mnie też du...pa zamiast temp skoczyć to ona spada:tak:, chyba nie mam na co liczyć :-(

Jak m poszedł do pracy, to włączyłam sobie Przyjaciół i udało mi się zasnąć :-)

Ilonko wszystkiego naj naj naj z okazji imienin :-)

Dziama chyba masz zablokowane dodawanie komentarzy pod wykresem, ale i tak nie jestem Ci w stanie pomóc, bo jak zobaczyłam Twój wykres, to zwariowałam...Może losiczka albo ilonka coś Ci pomogą :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry