• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Oj biedna ta nasza Roszpunka... A swoją drogą, to tylko jeden sprzęt do usg jest w szpitalu?? Chyba można ściągnąć na trochę z innego oddziału i zbadać kobiety, a nie tak w ciemno... A jeśli z którąś pacjentką (nie daj Boże) coś by się zaczęło dziać, to jak sprawdzą??!! Zupełny brak odpowiedzialności z ich strony...

A mnie się ostatnio podoba zestawienie brudnego różu z kremem do pokoju dla dziewczynki... Znalazłam coś w podobnym stylu, tylko ja zamiast mebli drewnianych dałabym kremowe,żeby rozjaśnić pokój i właśnie jakąś tapetę fajną na ścianę :-)

http://www.koloriwnetrze.pl/projekty-wnetrz/36/w-oczekiwaniu-na-szczescie

Ostatnia edycja:
reklama
USG działa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale oni nie widzą potrzeby robić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo tylko ktg robią jej !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: naprawde ręce opadają ..........!!!!!!!!!!!!!!! jutro jeszcze pochodzi po schodach i moze jednak coś sie ruszy......... :tak::tak::tak::tak: OJ mam nadzieje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo tak mi jej szkoda .............bez sensu tak leżec...........ale jak jej napisałam tak wam piszę ze to tez ma wpływ fakt ze nie ma tam jej lekarza prowadzącego...............bo tak to juz by tuliła od wczoraj Maksia .......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a tak to ją tak olewają !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko ze to takie juz niebezpieczne bo przeciez Maksiu moze wydalić smółkę ...........

Ja dopiero wyszłam z kuchni,ale już wszystko zrobione.
Jutro tylko rosołek i będzie git:) Jutro pewnie dopiero nwieczorem zajrzę bo już rano jedziemy do brata.

A po bpierwszej dawce oxytocyny powinno być przynajmniej 48 godź przerwy dlatego jutro roszpunka jej nie dostanie,ale mogą jej założyć balonik,tylko,że w sobotę komu by się chciało,w sobote i niedziele jest tylko lekarz dyżurujący i on nie podejmuje decyzji.

Jeszcze nadzieja,że po oxcytocynie lubią skurcze ruszyć w nocy więc &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zagubiona
gratuluję i obyście szybko się wybudowali:)

To jutro Violu wielki dzień Antosia ........... :tak::tak::tak::tak::tak::tak: mam nadzieje ze wszystko sie uda, a malutki bedzie grzeczny w kościólku :tak::-):-):-):-):-) hmm........ powiem szczerze ze tak śmiesznie ze w sobotę te chrzciny........u nas zawsze są w niedziele :sorry:
a TY w co sie kochana ubierasz????? Kupowałaś coś sobie ......czy wskoczyłaś w ubrania przed porodem...????????????????????????????????????????? Ja jutro sobie własnie chce sama skoczyć na targowisko i popatrzeć co ciekawego jest bo tak naprawde to NIC nie mam na chrzciny........ :baffled:

HEJ dziewczynki - dopiero mam chwilke zeby usiasc.
ROSZPUNKO - biegaj po tych schodach,
KASIU - szybkiego powrotu do domciu
ZAGUBIONA - gratulacje ale Ci zazdroszcze
a mnie cos dzis zaczyna brzuch pobolewac i krzyze - ciekawe czy tylko postraszy czy cos z tego bedzie. Umylam reszte okien dosprzatalam mieszkanie i czekam.

Marysia trzymam kciuki abyś i TY juz urodziła, i zwolnicie dziewczyną 2 miejsca w tabelce............:-D:-D:-D:-D:-D Jak coś to wiesz daj znać ,,,,,,,,napisz eska ze jesteś na porodówce albo ze sie zaczęło :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D O każdej porze dnia i nocy do mnie mozesz pisać :-):-):-):-):tak::tak::tak::tak:

Spadam spać kochane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Małego jeszcze przez sen nakarmię ............ ale dziś to mnie tak wydoił ze nie wiem czy mam jeszcze coś tego mleka :baffled::baffled::baffled: co zjadł to zaraz ryk bo znów głodny ................:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: NIE WIEM CZY JA MAM MAŁO TEGO MLEKA CZY ON TAKI ŻARŁOK .....:szok::szok::szok:

DOBRANOC ! :* :-):-):-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry