• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

No i wojenka w domu :wściekła/y:Mężuś przyszedł z pracy i opowiada że ma takiego kolegę co się rozwodzi bo żona dziwaczka mu nie pozwala pić piwa w domu , grać w gry ,wychodzic z kolegami. Ja mu na to że Ty to w domu skarb masz :-) tyle że ja nie wychodzę na piwo z koleżankami . A on do mnie że nie mogę wychodzić bo po co??? Na tańce stara dupa jestem a piwo mogę sobie w domu wypić :wściekła/y: . Wniosek ? Że mężowi przydałaby sie żona taka jak kolegi .

Piąteczko oj chciałabym zobaczyć ten Twój sajgon :-)

Roszpunko rodzisz ???

Aniu szybko Ci ten urlop minął :-(

Ilonko kiedy ja mam odstawić lutkę ???

reklama
losiczka kurcze,..... sama nie wiem..... ja bym pewnie odstawiła jakbym zrobiła test.......ale wiem ze TY pewnie nie chcesz sobie przedłużyć cyklu w razie czego ( odpukać bo mam nadzieje ze jest tam bobasek) ,,,,,,choć w sumie on sie nie powinien wydłużyć jakby co............:baffled:

Ilonko o 2 lub 3 dni nie chodzi . Myślałam że we wtorek to bedzie 13 d fl siknę i jak będzie 1 krecha to odstawiam. Tzn juz w tym dniu nie wezmę tej lutki. A po odstawieniu ile dni minie zanim przylezie @ ???

Ilonko jutro większe zakupy typu kołyska,bujaczek może pościel zobaczę na co mi wystarczą pieniądze które mam do wydania a i przewijak :)

Losiczko ach te chłopy :wściekła/y::angry:zamknąć nas w domu z dziećmi i jeść nie dawać :no:to by im się podobało

Piatczeko ja też lubię gości ale masz rację najbardziej się ciesze jak wychodzą :)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki :-) Już jestem :-)

A biedna Roszpunka jeszcze nie urodziła :-(

gosiulka bardzo, bardzo mi przykro i tule Cie mocno, bo nic innego zrobić nie mogę :-( Mam nadzieję,że znajdziesz w sobie siłę,żeby to przetrwać:-(

Dziewczynki czytałam Was u mamy, ale nie miałam jak odpisywać i teraz niestety nie pamiętam co miałam odpisać każdej, więc wybaczcie :-(

Ale pochwalę się Wam zakupami dla Bianki :-)

b1.jpgb2.jpgb3.jpg

Każda sztuka za zawrotną kwotę 5,99 :-):-):-) I to nowe :-):-):-) Bo byliśmy w pepco i były różne bodziaki za śmieszną kasę :-)

hej cichutko tutaj. myślałam że będę miała sporo nadrabiania a tu widzę weekend juz pełną parą. no korzystajcie dziewczynki bo zapowiadają ładniusią pogodę.

ciekawe jak nasz roszpunka? mam nadzieję że jednak dali jej kroplówkę i coś się ruszyło bo biedna jest w tym szpitalu

reklama
losiczka mysle ze dobrze gadasz............ tzn zrób ten test i jaki coś to odstaw... a @ powinna przyjść w terminie w sumie.......chyba ze sie spóźni ze 2 dni góra ......!!!!!!!!!!!!!!!! Jednak z całego serducha życzę abyś jadła albo aplikowała dowcipnie hihi tą lutkę jeszcze przez pare najbliższych tygodni :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Aniu pokoik normalnie wymiata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! THE BEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D mam nadzieje ze sie pochwalisz tymi zakupami co ??????????? ;-) masz fajny gust wiec pewnie wszystko bedzie piękne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rozia super bodziaczki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja tez dziś zahaczyłam o pepco bo miałam kupić Pawełkowi półspioszki za 8zł ale zauważyłam sliczny komplet spodenki dresowe i bluzeczka z długim rękawkiem za 19zł wiec juz kupiłam mu bo tak naprawde to nie ma nic takiego na chłodniejszy dzien., wszystko z krotkim rękawkiem albo tylko 3 sztuki ładnych kaftaników...:baffled: Jutri zrobię zdjęcie to pokażę ;-) :-)

Roszpunka dostała kroplówkę ale NIC....... a co najgorsze to ma dostać następna dopiero w poniedziałek albo w niedziele jeszcze............:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: ojj Biedna nasza.............:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( jest juz zmęczona i załamana tym wszystkim ze oni nic nie robią tylko kazą leżec bo i tak sie nic nie dzieje., ale do cholery jasnej nawet USG jej nie zrobili wiec skąd mogą wiedziec czy faktycznie tak OK jest :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Modlę się juz teraz aby Maksio w koncu sam zdecydował wyjść bo to juz nie jest śmieszne ........ :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry