axarai
dziecioholiczka......
Hallo Kochane!!!
Bożesz jak ja ostatnio nie cierpię nocy! Spać nie mogę, nie mogę się wygodnie ułożyć, nie wiem, czy to przez to, że Ada odwrotnie jest, czy co, ale jestem ograniczona ruchowo strassssznie!!!!
Truskafeczko śliczne zdjęcia, śliczna rodzinka, i jeszcze się powiększy:-)
Gosiu Bardzo mi przykro Kochana, to niesprawiedliwe, że jedna osoba musi tyle cierpieć!!!!
Sylwuś Gratuluję Syneczka! Trzyma kciuki, żeby mu nic nie odpadło!!!!
Mi się bardzo podoba imię Leszek, mój przystojny szwagier ma taki na imię, i mówimy na niego Lilek
Rozia śliczne imię Lena, Blanka też piękne!!!!!
Losiczka no kontynental, jak Boga kocham!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Piąteczko&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&cały czas!!!!!
Ilonko Ty się denerwuj za bardzo, bo to na mleczko szkodzi!!!
Aniutka śliczne ciuszki!!!!! Ja sie właśnie zastanawiam nad łóżeczkiem, mam trochę czasu, bo Malutka ze 3 miesiące będzie spała w koszu. Podobają mi się białe łóżeczka, takie co później można przerobić na normalne łóżko, ale fakty szczebelki są wkurzające, szczególnie jak się w nocy Małe walnie i ryczy!!!
Karola miłego odpoczynku!!!!!!!!!!!!
Miłego dnia Kobitki!!!!!!
Roszpunko!!!!!!!!!!! Trzymaj się dzielnie!!!!!!!!!!
Bożesz jak ja ostatnio nie cierpię nocy! Spać nie mogę, nie mogę się wygodnie ułożyć, nie wiem, czy to przez to, że Ada odwrotnie jest, czy co, ale jestem ograniczona ruchowo strassssznie!!!!
Truskafeczko śliczne zdjęcia, śliczna rodzinka, i jeszcze się powiększy:-)
Gosiu Bardzo mi przykro Kochana, to niesprawiedliwe, że jedna osoba musi tyle cierpieć!!!!
Sylwuś Gratuluję Syneczka! Trzyma kciuki, żeby mu nic nie odpadło!!!!
Mi się bardzo podoba imię Leszek, mój przystojny szwagier ma taki na imię, i mówimy na niego Lilek

Rozia śliczne imię Lena, Blanka też piękne!!!!!
Losiczka no kontynental, jak Boga kocham!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Piąteczko&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&cały czas!!!!!
Ilonko Ty się denerwuj za bardzo, bo to na mleczko szkodzi!!!
Aniutka śliczne ciuszki!!!!! Ja sie właśnie zastanawiam nad łóżeczkiem, mam trochę czasu, bo Malutka ze 3 miesiące będzie spała w koszu. Podobają mi się białe łóżeczka, takie co później można przerobić na normalne łóżko, ale fakty szczebelki są wkurzające, szczególnie jak się w nocy Małe walnie i ryczy!!!
Karola miłego odpoczynku!!!!!!!!!!!!
Miłego dnia Kobitki!!!!!!
Roszpunko!!!!!!!!!!! Trzymaj się dzielnie!!!!!!!!!!

a teraz już przebrane, wybrane, zmniejszone, tylko na picase musiałam wrzucić to raz dwa 

z kilka miesięcy z zakupami ja do 21 tygodnia nie miałam nic a teraz miejsca w szafie nie mam