• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hallo Kochane!!!
Bożesz jak ja ostatnio nie cierpię nocy! Spać nie mogę, nie mogę się wygodnie ułożyć, nie wiem, czy to przez to, że Ada odwrotnie jest, czy co, ale jestem ograniczona ruchowo strassssznie!!!!
Truskafeczko śliczne zdjęcia, śliczna rodzinka, i jeszcze się powiększy:-)
Gosiu Bardzo mi przykro Kochana, to niesprawiedliwe, że jedna osoba musi tyle cierpieć!!!!
Sylwuś Gratuluję Syneczka! Trzyma kciuki, żeby mu nic nie odpadło!!!!
Mi się bardzo podoba imię Leszek, mój przystojny szwagier ma taki na imię, i mówimy na niego Lilek:-D
Rozia śliczne imię Lena, Blanka też piękne!!!!!
Losiczka no kontynental, jak Boga kocham!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Piąteczko&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&cały czas!!!!!
Ilonko Ty się denerwuj za bardzo, bo to na mleczko szkodzi!!!
Aniutka śliczne ciuszki!!!!! Ja sie właśnie zastanawiam nad łóżeczkiem, mam trochę czasu, bo Malutka ze 3 miesiące będzie spała w koszu. Podobają mi się białe łóżeczka, takie co później można przerobić na normalne łóżko, ale fakty szczebelki są wkurzające, szczególnie jak się w nocy Małe walnie i ryczy!!!
Karola miłego odpoczynku!!!!!!!!!!!!
Miłego dnia Kobitki!!!!!!

Roszpunko!!!!!!!!!!! Trzymaj się dzielnie!!!!!!!!!!

reklama
hej jestem i ja znowu

pranie powieszone, placek w piekarniku a na sprzątanie nie mam juz sił. za 2 godz będzie m to może się zlituje i podłogę umyje. dzisiaj spakowałam też torbę dla młodego to szpitala. tylko pieluchy dołożę i gotowa. po niedzieli muszę się wybrać na zakupy dla siebie i spakować swoją. a potem tylko czekać. mam nadzieję że do października

roszpunko co tam u ciebie? rodzisz czy dalej czekasz? zaciskam kciukasy

axa
no masz z tym spaniem. a poprzednie ciąże też miałaś problemy? może to rzeczywiście ułożenie dziecka ma wpływ. ja póki co nie narzekam bo sypiam dobrze. nawet mi wielki brzuchol specjalnie nie przeszkadza.

karola przeżyłaś wczorajsza kolację to teraz uciekaj ładować akumulatorki do mamy

zagubiona gratuluję działeczki. najgorzej zacząć budowę a potem jakoś pójdzie

gosiu cały czas myslami jestem z Tobą. trzymaj się chociaż wiem jak ci trudno

ilonka
no co za palant z tego pracodawcy. takich to bym rozniosła.

hejka

szaro buro na zewnątrz, zaliczyłam rano badania, trochę tego było, krwi mi spuścili, teraz czekam na wyniki i wizytę...środa coraz bliżej :)

Dziękuję w swoim i rodzinki i imieniu za komplementy zdjęciowe :) :) :) kochane jesteście :)

Lor Matikowi ząbek wypadł przedwcześnie, bo miał go martwego (schody go zaatakowały, rozwalił dziąsło nad górną jedynką i mu nerwy poszły) a teraz mu już nowy ząbek rośnie, normalnie dzieciakom jakoś ok 6roku życia zębiska wypadają ;)
Ilona hehe no wcześniej nie miałam zdjęć nawet przeglądniętych :-p a teraz już przebrane, wybrane, zmniejszone, tylko na picase musiałam wrzucić to raz dwa ;) także jak chciałaś zdjęcia..to się kopnęłam w tyłek i zaczęłam działać..tylko utknęłam na chwile hehe
a moje kg nadprogramowe serio są...no wiem, że nie jestem w rozmiarze xxl, ale ja mała jestem-156cm, każdy kg na mnie widać, najlepiej mi z wagą ok 53-54kg, a teraz mam 58...tyle to ja ostatnio miałam w ciąży z Matikiem i to nie w pierwszym trymestrze:sorry:
a ty pewnie...korzystasz z mężula :-pi dobrze
Ania Fajowskie łóżeczko ;)
Jane...no wreszcie się pojawiłaś
Kasia no to leżcie i oby czas szybko mijał
łosiczko może nie tylko urojoną :p za co zaciskam kciuki!!!
Viola dalej rządzisz w kuchni? Powodzenia!
Piąteczko łał no widok pierwsza klasa
Karola uff zresetujesz się w domu :)
Agnes miłego dnia!
Zagubiona jakby mała miała zatwardzenia po kaszkach ryżowych to spróbuj z kukurydzianymi ;)
mój Matik dostawał do mleka kleik ryżowy i strasznie go zatykał, a po kukurydzianym luz bluuuz ;)
super, gratuluję ziemi i decyzji o domu...wiadomo są też minusy-rozstania, ale mam nadzieję że te pieniądze wam pomogą ruszyć, a potem oby z górki było :)
alexiaa27 dzięki za wieści od Gosi, tak bardzo mi przykro :(

Roszpunko!!! Jesteśmy z Tobą!!!

Agnes, no właśnie, że nie miałam żadnych problemów ze spaniem, ba mogłam spać o każdej porze i w każdym miejscu:-D tylko siusiu mnie budziło w nocy! A teraz masakra jakaś, siusiu mnie nie budzi, pewnie dlatego, że mi główka Małej nie uciska, w zasadzie to może z raz idę do kibelka w nocy. ja dzisiaj łóżeczko robię dla Ady:-)
Zagubiona Gratuluję takiej działeczki!!! Ja też jestem za dziczą!!! Zanim wyjechaliśmy do DE to też szukaliśmy działki, tylko na razie plany się zmieniły, i ja oczywiście dzicz, a mój M, to żeby droga asfaltowa była, media itp, a ja do niego, że z tymi sąsiadami tak blisko, to ja równie dobrze mogę dalej w bloku mieszkać!!!!

axa ja łóżeczko może w weekend skręcę i zniosę do sypialni. wiem że mam czas ale jak lekarz powiedział ze za 3-4 tyg dziecko będzie donoszone i jakby co moge rodzić to się już nie na żarty wystraszyłam. a poza tym za 2 tyg moi rodzice wyjeżdżają na 2 tyg na wakacje. mąż wraca do pracy i będzie miał zapieprz i wtedy już mi nikt z niczym nie pomoże. a poza tym mój mąż jeszcze nie orientuje się dokładnie co i jak w mieście bo mieszka tu w sumie dopiero po ślubie czyli trochę ponad rok. więc kolejny problem. ja mam założenie aby do 1 września mieć wszystko na tip-top i tylko czekać.

no i my tez mieszkamy pod miastem. cisza, spokój. kiedyś tez sobie mówiłam że nigdy tu nie będę mieszkać a teraz nie wyobrażam sobie miasta i bloków. chociaż mieszkałam tak długi czas. no ale zmieniają się z wiekiem potrzeby.

Axa dlatego ja wybrałam łóżeczko turystyczne bo nie ma niebezpieczeństw dla malucha ;)

a ja właśnie dziś zaczęłam szósty miesiąc :szok::szok:szok jak ten czas leci :)
Truskafffka teraz czekam jak ty zaczniesz szaleć :-D:tak: z kilka miesięcy z zakupami ja do 21 tygodnia nie miałam nic a teraz miejsca w szafie nie mam :-p

Kochane oglądam TLC, uwielbiam TLC, ale jak jeszcze raz puszczą tą reklamę MOJE PARANOJE, jak facet kocha włosy wyjęte............. z odpływu to nie wytrzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry