• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Hej dziewczynki...

Ja od jakiejś godziny już nie śpię :-(:-(:-( Wstałam do łazienki i koniec spania... ehhhh

Mam nadzieję,że w nocy Roszpunkę coś ruszyło...

Marysia a jak tam sytuacja u Ciebie??

Miłej soboty dziewczynki :-)

Witam zaraz lece do pracy ;/
roszpunko mam nadzieje ze cos sie jednak ruszylo uciebie a co do usg u nas zawsze robia na drugi dzien po przyjeciu chyba ze jest sie przed 9 na oddziale to jeszzce tego samego dnia robia :)
marysiu tobie tez zycze szybkiego porodu :)
rozia sliczne ciuszki i imie dla malej :)
no to do pozniej

Dzień dobry :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ja juz na nogach ......... chłopaki smacznie sobie śpią.......zrobiłam im śniadanko a ja jadę na targowisko spokojnie sobie pochodzić i popatrzeć czy coś ciekawego i tanszego bym tam kupiła na te chrzciny, czy taniej na allegro wychodzi :-p:sorry::-D

miłego dnia kochane ;-)

Roszpunka ???????????????????????
Marysia nic sie nie dzieje ????????????????????

może ktoś zapoda jakiś pomysł na coś do jedzonka .........mają wpaść znajomi wieczorkiem i nie wiem co mam zrobić.....sałatka, przekąski jakieś ??????? hmmmm.......... normlanie pustka w głowie............:eek:

ILONKA I ODE MNIE WSZYSTKIEGO NAJ A PRZEDE WSZYSTKIM POCIECHY Z CHŁOPAKÓW I TYCH MAŁYCH I TEGO DUŻEGO!!!!!!!!
bukietrozowy.gif

reklama
LOSICZKO :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: coś takiego!!!!!!!!!!! gratuluję!!!!
pewnie serducho wskoczy wieczorem hi hi

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry