reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Lori o masz następny śpioszek się obija:tak: kciuki za lepszy apetyt córci:-)

Joasia hihi no to babiniec w domu:-):-) super że wszystko dobrze:-)

Ewirut ja z Mają miałam tak samo, noce przespane, tylko raz na karmienie a za to w dzień....uuuuu masakra

Truskafffka
no boska córunia:-D:-D

Marysia a z czego robisz??

U mnie dziś ładne słonko więc nastawiłam praniei mam nadzieję że żaden palant dziś ogniska nie rozpali.
Kurka coraz gorzej mi się rano wstaje, jakoś ostatnio nie mam sił na nic:tak:

Hello :-)
Odespałam troszkę i podpisuję listę obecności ;-)

U mnie pogoda niestety dzisiaj nie za piękna... zachmurzone i czasami trochę pokropi...

Marysiu powidła... mniaaaaammmmm :-p

Miłego Dzionka Babulce :*

witam...
u nas deszczowo...i wesolo :) wszyscy wspolczuja mezusiowi :) tyle kobitek:):)
a on sie smieje i twierdzi ze bierzemy sie za syna...chyba zwariowal:eek::eek: wczoraj sie smial ze w szafce z rzeczami zaczyna sie znowu robic rozowo:):)
ja dopijam kawke zbozowa:) i biore sie za aukcje na allegro..ale z moim leniem ciezko to widze..:)
milego popoludnia

witajcie

Daję znak, ze żyję, ale cierpię na brak czasu. Alinka jest chora i razem z Kubą siedzą w domu, a ja nie mogę ich opuścić na krok, gdy mały nie śpi, bo zaraz jest płacz.

Dzień dobry :-)

Katrina zdrówka dla malutkiej ... Oby Kuba nic nie złapał od niej :-( Mówisz,że takie urwisy z nich,że nie można z oka spuścić ?? :-)

Paula a u Ciebie co tam??

My dziś pospałysmy do 9:30 :-) Tzn. ja, bo Bianka kolo 9 sie obudziła, ale pozwoliła mi jeszcze podrzemać :-)
U mnie slońce sie przebija, ale chyba zimno jak to ostatnio bywa :-(

Miłego dnia :-)

reklama
Do góry