reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam sie i ja

kurcze bylam tu wczesniej ale napisalam posta na pol strony i mi go zjadlo! Wkurzylam sie i sobie poszlam na zakupy

bylam po welne na czapke dla mojej malej sasiadki bo zrobilam jej czape na zie z pomponem a ona mi sie pyta czy moze prosic jeszcze o zielona ;) skuban ma niecale 3 lata ale jakbym z doroslym rozmawiala hehehe tak ze dzisaj robie zielona czape z tym ze musze jej jeszcze o wzor zapytac ;)

lilka wcina obiad i bawi sie w swojej zagrodzie ,powiem wam ze przez ostatnie hwa tygodnie bardzo sie zmienila na lepsze ale ciiiiiiiiiiii bo sie dowie

milego dnia

reklama
ewirut - nic nie poradzisz, taki egzemplarz Ci sie trafił i już. Do skończenia pierwszego troku powinno się unormować. Ja z Kubą tez tak miałam. Spał po kilka razy w ciagu dnia, ale dosłownie po 15-20 minut.

ewitut-tak bywa czasem..ale powinno sie unormowac..narazie takie drzemki malenstwu wystarczaja..

Paula- a ty jak nie nudzisz sie?? teraz masz czas zeby poodpoczywac..chyba ze juz sie cos zmienilo a ja przeoczylam..

Lilu- to masz super sasiadke..tez mam takiego 3latka w rodzinie..nie przegadasz go..a ze wychowywany wsrod doroslych to jego teksty powalaja :-):-)

Ostatnia edycja:
Ewirut towarzyski syneczek Ci się trafił, szkoda Mu przesypiać dzień ;-)

Joasiu jeszcze mi się nie nudzi, mam trochę spraw do załatwienia, dzisiaj wróciłam od Puzla- puki co nie jest źle :-) Dziękuję, że pytasz :*

Paula moja mala niestety tylko sklepowe papu lubi ;(;(;( cos jej sie odwidzialo dwa miesiace temu i nie chce jesc naszego papu mam nadzieje ze jej sie to zmieni bo przeciez to jedzenie wcale nie jest zdrowe ale co mam zrobic jak ona musi jesc a jest totalnym niejadkiem az mi sie czasami plakac chce

Joasiu nasza mala moze byc taka sama bo tez tylko z doroslymi sie wychowuje

ewirut nie zmienisz tego musi sam "dorosnac" do normalnego spania tez to prozechodzilam ;)

a np teraz moja lilunia zasnela ok 17 i spi nadal tak ze nocka z glowy dzis ale dzieci po prostu tak maja czasami cos im sie poprzestawia

Ostatnia edycja:
LiLuu wierzę, najważniejsze dla Ciebie żeby tylko jadła, zwłaszcza po tych akcjach które były :tak: ale trzeba wierzyć, że w końcu polubi swojskie jedzonko ;-) zwłaszcza, że już tyle zmian u Niej nastąpiło :-)
Wesoła nocka Was czeka
:-p

Mój chrześniak (8 lat) też jest mega gigant, można z nim pogadać jak ze starym :-p ale podejrzewam, że właśnie przyczyną jest to, że wychowywany jest głównie między dorosłymi, tyle co w szkole i na jakichś zajęciach dodatkowych ma kontakt z rówieśnikami :tak: chociaż teraz dzieci są wyjątkowo mądre i rozwinięte :tak:

Gdzie te czasy kiedy za każdym razem jak tutaj weszłam (kilka razy dziennie) to ciężko było mi nadrobić ilość postów? :-:)confused:

lilu- wazne ze corcia jada:-):-) powoli i przyzwyczai sie do jedzonka normalnego..
my z m tez bedziemy mieli pewne nocke w placy przez psiaka..:-):-)

paula- korzystaj z ,, wolnosci ,,
a czasy nadrabiania postow sie skonczyly :-( pamietam moje poczatki na bb nigdy nie dawalam rady wszystkigo nadrobic..:-)

reklama
Ja tez tesknie za tymi czasami :-( Kiedy nie moglam nadrobic postow ale co zrobimy jak dziewczyńy przezucily sie na fb ale i tam jest pusto dziewczynki rozkrecily interesy swoje i milcza :-( No coz zawsze jestesmy my :-)
Rozia jak wroci tez bedzie pisac
milej nocki

Do góry