reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
witam i ja...
co by w d... nie dostac...
u mnie dzien lenia..
zrobilam rano pranie.zapiekanke na obiad i sie lenie z corciami przed tv..bo M wroci w nocy z trasy..
a ja nadal ociezala..coraz gorzej..:-):-) w tyd wyniki musze zrobic i wizyta zeby corcie poogladac i zwolnienie wziasc..a co tam do stycznia bede sie byczyc..:-):-)

a i mam lokatora w domu..malego spaniela..dzis nam przywiozl koles..bylam przeciwna ale jak go zobaczylam:-):-):-) no i spi pod lawa:-) jakby malo roboty bylo:-)

Paula- a juz juz chcialam gratulacje skladac :-) osz ty :-)

Truskaffka- i nalezy sie taki dzien:-)

Liluu- jak tam slicznotka?:-):-)

Hehe widze se widmo kary podzialalo :-p

Dziekuje my duzo lepiej juz krolewna wlasnie odplynela w kraine szczesliwosci :-) Wykapane ,pojedzone tak ze nie jest zle ;-)

Joasia byczyc sie tylko ci wolno :tak: A ten piesek to przemyslana decyzja? Bo wiesz malenstwo niebawem sie pojawi i dziewczynki plus piesio no ale ze zwierzakami dzeci sie lepiej chowaja :tak:

Truskafciu no to mialas fajny dzien tez taki chce!!!

katrina gratuluje polskiego sklepu teraz macie full wypas :-p

A Pauli nalezy sie karniak za to wkrecanie nas :-p

Buziaki dla wszystkich

Witam

kurcze ale u nas leje :szok: Fuj jak ja nie cierpie takiej pogody Lilutek stoi kolo okna i patrzy jak krople splywaja po szybie :sorry: Dzisiaj raczej dzien spedzimy w domu

Agnes super ze imprezka udana :)

Lori jak Lilianka?

wszystkim zycze milego

edit

a co tu az tak pusto ??? Uuuuu posypia sie karniaki jak nic ;)

Ostatnia edycja:
Hej Co to za pustki tutaj dzisiaj? U nas leniwa niedziela spacerek i zabawy z naszym łobuzem A od jutra znowu do pracy Olek ma się już lepiej Antybiotyk tym razem zadziałał Jutro ostatnia dawka M
Milego wieczorku i do jutra

weekend weekend i po weekendzie :p

witam poniedziałkowo ;)

Co do włosów moich, tak robiłam blond -tradycyjnie:-p pasemka w dwóch odcieniach ;)

Niech ten tydzień będzie udany dla nas wszystkich ;)

pozdrawiam i czekam na karniaki dla tych co cicho siedzą hahahahaha:-p

reklama
witam
i ja sie melduje zeby w d...sko nie dostac..
u nas cieplutko:-)

Lilu- co do psiaka mialam obawy..ale nie zalujemy..corcie szczesliwe:-) i jak narazie nie ma problemow na dwor z nim wychodza opiekuja sie..no i na komputer nie maja czasu :-):-) maskotka w domu..

ja polatam postronkach czas za wyprawke sie wziasc :-):-) bo niestety wszystko powydawalam a teraz trzeba kupic..

milego dnia..

Do góry