• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzien dobry :-D:-)

Ja ide kawusie robic bo dopiero wtalam

milego dnia

edit

nie uwierzycie ale my znowu chore !!! Wrrrrrr nawet jedna sie nie skonczyla a tu juz kolejnna super

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry :-)

Liluu zdrówka :-(

Truskafffka spróbuję, może się w końcu uda...

Paula nawet nie miałam siły,żeby opór stawić, tak wczoraj byłam zmęczona :-)

My dzis do teściów ruszamy, a tam nie ma netu,wiec nie będzie mnie przez kilka dni :-( Dopiero jak do mojej mamy pojedziemy, to wrócimy do cywilizacji, także udanego weekendu życzę i widzimy sie koło środy :-_

Miłego dnia :-)

Hej:-)

Katrina he he oj chciałabym tylko paluszkiem pokazywać, ale u mnie jest to nie możliwe:tak:, no j jednak robię sobie dni błogiego lenistwa:-D wczoraj taki miałam no i dziś sobie zaplanowałam a co tam:-)

Truskawka a no uspokoiły:-) ale wspomnę o tym na wizycie.

Roszpunka oo co ja czytam:-D:-D zaczynacie polować na córeczkę - świetnie:-) mocno zaciskam kciuki:tak:
Super że globulki wystarczą , ale nieźle nastałaś się pod przychodnią:baffled:

Liluuu no co ty:szok::szok: ojjj kochanie kiepski jesienny czas macie ostatnio, oby były to ostatnie choroby. Zdrowiejcie:-)

Rozia he he ale chyba tak bardzo nie dałaś się położyć na łopatki??;-) Udanej wizyty u teściów:-)

Paula ja z mężem mieliśmy tak samo:-) ale raz na czas staraliśmy się gdzieś wyjść żeby nie zaśmiardnąć hahahah:-D
Mamy tak do tej pory:-)
A u nas dziś szaro i buro....:baffled:

Dzień Doberek :-)

LiLuu jej, ale Was się chwytają te wirusy...
:szok: Nie pozostało mi nic innego jak życzyć abyście w końcu wyzdrowiały :* Może jak w ziemie przymrozi to będzie mniej bakterii, a co za tym idzie- mniej chorób...

Rozia miłego wypoczynku ;-)

Roza a nie, no to My też czasami gdzieś wyjdziemy :-p Czy do kina, czy gdzieś na spacer, albo na wakacje
:laugh2: ale tak na co dzień to leniwce kanapowce :laugh2:

Pogoda dzisiaj faktycznie średniawa, ale może wybierze się koło południa- oby :tak:
Ciekawe jaka będzie zima tego roku...
:confused:

Ma któraś może jakieś informacje o Lori? Bo coś dawno się nie odzywała... :-(

Miłego Dzionka :*

Hahaha pewnie się doczeka ;-)
Ja ostatnio słyszałam, że mają być mrozy po - 30'C jak 2 lata temu :szok: ale ile w tym prawdy to nie wiem, mam nadzieję, że niewiele :-p Chociaż lepszy mrozy niż wieczna pluga i tarzanie się w topniejącym śniegu :baffled: a i bakterii by trochę wymroziło... ale - 30'C to już przesada
:szok:

Witam kobietki Znowu kilka dni mnie nie było ale mam nadzieję nie zapominacie o mnie Nie mamy netu w domu bo jakaś większa awaria jest wiec same rozumiecie a w telefonie to tylko czytam co nowego
U nas dzisiaj wielki dzień Roczek naszego bąbelka Boże kiedy to minęło Dopiero co się urodził a tu juz chodzić zaczyna łobuz A charakterek jaki ma Wystawia nas na ciągłą próbę i stara się wymuszać dużo Taki mały a już nas testuje na ile mu pozwolimy A jak coś nie po jego myśli to wścieka się jak diabli i próbuj płaczem wymóc Coś czuję że będziemy mieć z Olem niezle jazdy Ale i tak jest moim ukochanym słoneczkiem A z charakterkiem powalczymy
W sobotę impreza urodzinkowa więc mam pelno latania zakupów przygotowań No i od poniedziałku Olek znowu chory i kolejny antybiotyk bierze Oczywiscie tydzień w żłobku i taki efekt Cos czuję że ten rok tak nam przechoruje I jakby tego było mało to idą mu kolejne zęby Tym razem kły na górze więc jest wesoło. W ogóle te zęby szybko go atakują Ma juz 10 i kolejne nie odpuszczają
Dobra tyle u mnie poczytam co u was

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry