• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witajcie

Roza - ja miałam problem z odkurzaniem, nie dziwię się, że ze zmywaniem masz. Teraz powinnaś odpoczywać i pracować tylko paluszkiem (tzn. pokazywać co i gdzie jeszcze ma byc posprzątane). Od czasu do czasu omieść wzrokiem sufit... i to by było na tyle - szkoda tylko że teoria swoje, a życie to koryguje. Nie przemęczaj się!!

Rozia - tak to prawda taka miniaturka faceta - w Lidlu nasz ulubiony Pan zawsze o Kubie mówi per "Little Man".
Zaraz i Bianka będzie wszędobylską zwiedzaczką wszystkiego co się da (i czego się nie da, tez będzie próbować) i zagada mamę na śmierć.

Dziewczynki miłego dnia i dużo zdrówka.

reklama
Hello :-)

Katrina niedługo będziesz wypatrywała jak Kubuś będzie z randek wracał :-p o Alince nawet nie wspominam, bo to pewnie jeszcze szybciej nastąpi :-) Mąż będzie miał co robić- adoratorów "prześwietlać" :laugh2:

Roszpunko daj znać jak po wizycie
:tak:

Marysiu
a ja właśnie dzisiaj przyjechałam do Puzla i zostaję do poniedziałku :cool2: Także jestem zadowolona :-)

Rozia
ale Wam fajnie, zawsze to zmienicie trochę otoczenie :tak:

LiLuu
no i widzisz, doczekałaś się dnia kiedy to Lily będzie chodziła spać w bardziej normalnych godzinach ;-) cieszę się bardzo :-)

O ho ho, widzę że dzisiaj AKCJA PORZĄDKI ZIMOWE W OGRODZIE u większej ilości osób :-) POWODZENIA Dziewczyny! :*

Miłego Dzionka :*

Paula - no monsz już dawno się odgrażał, że wszystkich adoratorów przegna... ciekawe jak sobie dziadek poradzi.
Na razie jeszcze są w wieku nierandkowym i jak najdłużej tak zostanie.

A co tam u Ciebie??? Bo TY jak najbardziej jesteś w wieku i stanie randkowym???

Hej dziewuszki:-) Dzięki, że pytacie o moje zdrówko. Wystałam się od 5:45 pod przychodnią, otworzyli drzwi dopiero o 6:45, wymarzłam i będę chora pewnie. Ale za to byłam pierwsza w kolejce :happy: Wszystko jest ok, nie będę miała wypalania, dostałam tylko globulki na zaleczenie nadżerki. Zobaczymy jak będzie. Zdradziłam pani doktor moje plany starankowe. Powiedziała, że nawet teraz mogę zacząć się starać, i przepisała kwas foliowy :-) Ale ja sobie spokojnie poczekam na @, bo chcę zaplanować tą córcię, a przynajmniej zrobić wszystko co w mojej mocy, aby wyszła:happy:

Dziewczyny padam na pysk... Bianka też... Nawet jej nie kąpaliśmy... Dostała tylko mleczko i do łóżeczka poszła... Jeszcze mąż mnie teraz sponiewierał, bo oglądamy uwagę i przypomniało mu się,że chwyty z samoobrony ćwiczył...

Trusskafffka bidonik też kupiłam, ale póki co jest świetny do gryzienia..\

Paula to bawcie się dobrze ;-)

Roszpunko przynajmniej masz zielone światło :-)

nooo zasiadam z zasłużonym browarkiem
Kaawał roboty dziś odwaliliśmy:-p ale przynajmniej mam spokojną głowę ;-)

Roszpunka super :) za staranka trzymam mega kciuki i fluidki mam schowane w zapasie to będę słać ;)
Rozia podsuwaj malutkiej bidon, jak pociągnie-pewnie najpierw przez przypadek - raz, to potem będzie już z górki :p

miłego wieczorku wszystkim :)

Katrina hihihi to Ci gagatek z męża :-)
A nam z Puzlem to się już nie chce typowych randek hahaha, jesteśmy istnymi kanapowcami :-p:laugh2:

Roszpunka cieszę się, że wszystko w porządku :tak: w takim razie teraz trzymam kciuki aby @ przyszła jak najszybciej żebyś mogła planować ;-)

Rozia dziękuję bardzo ;-)
Mówisz, że mąż ćwiczył na Tobie te chwyty? :szok: Mam nadzieję, że nie byłaś Mu dłużna? :laugh2:

Truskafffka ojjjjj po takiej pracy to piwko smakuje ze zdwojoną siłą :-)

Dobranoc Dziewczynki :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry