reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ja też się melduję :tak:
Niestety nie podzielę się temperaturą, która u mnie jest, bo Puzel nie ma termometru zewnętrznego :-p aleeee pogoda zapowiada się ładniejsza niż wczoraj- lekkie chmurki przez które przeziera si błękitne niebo i słoneczko :-)
Zaraz mnie coś trafi, od rana sąsiedzi wiercą :baffled: ale to oczywiście nic, bo oni remont prowadzą już od początku sierpnia, a szczęśliwie mamy prawie polowe października :huh::oo2:

Agnes dzięki, że się odezwałaś :*
Charakterny Oluś, nie da sobie w kasze dmuchać :-p
Udanej imprezki :*
A jak w pracy?

Marysiu chyba zostałyśmy z rana same na placu boju :-D

Miłego Dzionka :*

reklama
hejooo

i ja się witam, listę podpisuję :)
wczorajszy dzień zalatany, to dziś się byczymy :) ogarnęłyśmy chatę, młoda z tego zmęczeeeenia poszła spać:-D a ja zaraz kawkę sobie zrobię i posiedzę z leniem na kanapie :-p

Dla NAszego Słodkiego Roczniaka buziak słodki urodzinowy. Sto LAT jeszcze raz
:-):-):-):-):-)

Liluu zdrókwaaa przekichane te choróbska, a dzieciaki też pewnie bardziej podatne na chorósbka przez ząbkowanie...ehhh

Miłego dnia babulce

Hejooo

a ja mialam dzis dosc intensywny dzien ;)
najpierw zakupy bardzo szybkie bo u nas pada potem obiadek a potem .........drzemka heheheheeh wstalismy o 18.30 i do teraz mala z nami urzeduje wcina kiwi a raczej sie nim bawi i pieczatkuje mi przescieradlo i tak zlecial caly dzien.

Zycze spokojnej nocy

Bylam ostatnia to teraz pierwsza :-D

Dzis pospalam do 9 hurrra

teraz pije kawusie i mysle co dalej robic

milego weekendu dziewczynki

meldowac sie !!!!!!! Bo karniaki beda

Hello :-)

Już po 11:00 i jeszcze nikogo tutaj nie ma? :szok:
Ja dzisiaj będę piekła kopiec kreta, bo Puzelek ma urodziny w poniedziałek, to dzisiaj je tak trochę uczcimy we dwójkę ;-) Imprezka zaplanowana jest na przyszły weekend wraz z moją- 2 in 1 hahaha :-p

Zrobiłam 2 testy i na każdym z nich były 2 krechy- grube jak nie wiem :huh: a jakie było moje zdziwienie, bo robiłam ten test tak tylko sprawdzająco i byłam pewna, że będzie jedna krecha, a tu szok, że są dwie, więc postanowiłam nasikać na drugi :laugh2: a tam znowu 2 krechy :shocked2: A później się budziłam :sorry: Nie wiem czego znowu się naoglądałam, że miałam taki sen :-p

LiLuu to mieliście dłuuuugi dzionek z Lily :tak:

Miłego Dnia dla Wszystkich :*

ja nie chcę karniaka, melduję się:-p

dziś dzień MAMY!:-p:cool2: poleciałam do fryzjera...jestem cudownie dopieszczona, kolorek zrobiony, nico podcięte końcówki i delikatną grzywkę sobie zrobiłam Boooo włosy mi odrastają-te co wypadły po ciąży i dosłownie przy grzywce mam takie tyci krótkie, odstające:-D przy grzywce tak sie nie rzucają w oczy, fryzjerka mówiła że na całej głowie mi odrastają włosy:-D

Paula ty zmoro jedna! żeby nas tak wkręcać:-D
Lilu lepiej się czujecie?

reklama
Liluu - boje się karniaka jak nie wiem co... więc się melduję!!

U nas we wsi święto - w czwartek po remoncie otwarto starego-nowego Lidla, a od dziś mamy POLSKI SKLEP ta dam!!!
Poza tym nic ciekawego - mnie też Paula w konia zrobiła.

Do góry