reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej:-)

Ojjjj Luluu ale się tobie zbiera, zbiera na lańsko:-D znowu smaka robisz:tak:. Pięknie wygląda kremówka, ale ja chyba zadowolę się dziś muffinkami.. ot tak na szybko heh:-)

Rozia u nas dziś ładnie, słońce świeci i jest rześko :-) więc już pranie się suszy na sznurze:tak:
No nic jak mus to mus z tym HIV:-)
Właśnie zorientowałam się że wizyty już będą co 2 tyg, jak dla mnie to chyba za wcześnie? Z Mają chyba miałam później, no nic:-)

Nie mam pomysłu na obiad....chyba walnę spagetti i z bańki.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry - dziwnej pogody ciag dalszy, niby cieplo ale szaro i ponuro choc czasem jak przyswieci slonko to az zyc sie chce, a za moment znow przygnebiajaca szarzyzna :crazy:
LORI - powiem Ci ze nasz Darek zawsze byl przylepa i uwielbial sie tulic. Kiedy urodzila sie Anecia balismy sie zazdrosci itd ale o dziwo od poczatku jest baaardzo za siostra i kocha ja nad zycie ale tez gdzies podswiadomie jeszcze bardziej zaczal szukac akceptacji, tulenia i czasem sam prosi "daj Anetke tacie i pomaluj ze mna, pobudujmy z klockow itd. Ja od czasu do czasu zabieram go na wspolny spacer - tylko ja i on - i nawet te pol godziny jest dla niego super, bo liczy sie wtedy tylko ON. Mysle ze i u Was bedzie podobnie. Jerstes rozsadna mama i napewno znajdziejsz zloty srodek :-)

LILUU - Ty mnie torturujesz tymi ciachami wiec sie odwdziecze :-)
4008400441023-kinder-5szt-happy-hippo-cacao-wafelki.jpg
:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy: slodkiego dnia :-D

Liluu znam tego bloga i też z niego korzystam, ale nie mam koncepcji co dokładnie bym zjadła :-) Chyba najbardziej przemawiaja do mnie te muffiny :-)

Roza no rzeczywiście jakos wcześnie zaczęły Ci się te częstsze wizyty...

Witam :)

u mnie od rana porządki :) jutro po śniadaniu wybywamy na weekend do znajomych, więc chcę wszystko sobie dziś ogarnąć

teraz przerwa, Melka śpi, a ja z kawulcem odpoczywam :)

Liluu ja poproszę kawałeczek do kawki ...ślina mi już po podłodze cieknie:-p

Liluu - wybacz!!!!! Wczoraj po poludniu polozylam sie razem z Kuba I wstalismy o 18-tej. Bylam taka rozbita, ze zapomnialan zrobic pomiarow dla Ciebie. Jesli jeszcze sie przydadza, to jak wroci ze szkoly ja pomierze.

Witam cieplutko wieczorkiem :)
Mam nadzieje , ze mnie jeszcze pamietacie dziewzyny?!
Msze wam powiedziec , że mój synus zacząl powoli spac w dzien i juz tak jest od poczatku tygodnia , tak bardzo bym chciala byc juz z wami na bierzaco ale ciagle brak mi czasu na to aby tu wasc i cos do was na pisac dzidzia zabiera tyle czasu , ze szok . a jak spi to ja cos robie , a wieczorem padam z nog i zasypiam , albo po prostu korzytamy z wolniej chwili i spedzamy czas z mezem;-) No i musze sie pochwalic ida mu zabki:szok: był marudny przez tydzien , ale teraz jest juz ok:tak:

reklama
Do góry