reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
noo dziewczyny ja się grzecznie kuruję z herbatką kocykiem i chłopiną chętną do przejęcia zarazka drogą płciową haha:cool2::-p

I padłam, szczenna mi padła, cycki mi padły wszystko mi padło z wrażenia...Droga Córa Marnotrawna wróciła!!!oj taaak męcz nas męcz codziennie!!!
tylko żeby mi to nie były obiecywanki cacanki:-p

O nie wierze:szok: Katy i Losiczka odezwały sie hihi

Rozia super ze wizyty ok :-)
A Maja dobrze, przyzwyczaiła się do nowej sytuacji, chociaż czasem jest nie do zniesienia, ale zaciskam zęby heh

Lori pięknie Lila wyglada:-)

Paula to przygotowaniq pelna para widze...

Marysia ale super!! Gratuluję kochana:-D

Joasia ehh maly uparciuszek, ale w koncu panna sie zdecyduje:tak:

Nareszcie mam wózek, dzis przyszedl... tylko mrozy i nie ma jak wyjsć buu

Ostatnia edycja:
Roza - super ze Maja sie przyzwyczaila..pochwaj sie co za bryke kupilas..

Paula -dobre z tym balwanem..ja dzis ciotce powiedzialam ze czekam do wiosny bo co w takie mrozy mam jechac..zeby mnie tel.nie meczyla

Truskawka -kuruj sie kobitko...

Marysiu -nawet moje dzisiejsze sprzątanie nic nie dalo..brzuch boli jak przed @ i nic wiecej..

Losiczko -a witamy..i nie zostawiaj nas...

Ja pedze kolację robic..poleze w wannie i moze cos sie zacznie...

Milego wieczoru...

Joasiu kupilismy bebetto luca kremowy, ale musisz w wyszukiwarce zerknac bo nie wychodzi mi dodawanie zdjęc:baffled:
Na moim profilu jest zdjecie Zosi, male ale moze cos wypatrzyszheh

Ostatnia edycja:
Dziewczyny te cosik ma w składzie mace i różne pierdoły . Jak to mówią tonący brzytwy sie złapie .A ja tonę wraz z moim licznikiem wiekowym he he . Normalnie nastawienie mam na ten cykl jakbym na wojne szła :-D:-D:-D. Dobra dzięki za miłe przywitanie . Uciekam .Rano wpadnę .PA :-):-):-):-):-):-)

losiczko to działaj, działaj :-)

Moje dziecko dzis mnie tak wymęczyło,że chyba zaraz pójdę spać, bo ona już śpi... Nie wyspała się na popołudniowej drzemce i masakra była... Cały czas na mnie wisiała,a i tak marudziła... Także jeśli już się dziś nie odezwę, tzn.że śpię :-)

Melduję się i ja :-)........kurna znowu komp mi nawala, ale zdecydowanie to moja wina, jestem za tępa do niego:-D

Sprawdza skubaniec moją cierpliwość ....wczoraj na wieczór stwierdził że już mnie nie wpuści na bb ....ale jego dni są policzone .....idzie pod rękę specjalisty jutro lub pojutrze :tak:

Buziam was wszystkie:-):-):-) , i powoli zacznę odpisywć każdej tylko że nie mam gdzie zapisać co chcę wam przekazać bo część rzeczy mi nie śmiga w kompie a pamięć już nie ta :-p

Becia ty pozytywnie zakręcona kobieto:-D mówisz że się szykujesz na swojego Puzla?????
Karczoch wyczesany? :-D:-D:-D:-D czy jeszcze za wcześnie ???
Kurczę muszę enpr sprawdzić bo nie wiem co u kogo :-):-):-)

reklama
Truskafffka o jej- zdrówka! :*
Mam nadzieję, że to nie ja Cię zaraziłam? :szok:

Rozia nieskromnie powiem- wiedziałam, że będzie OK :cool2:;-)
Śpisz? :-D

Losiczko Alleluja i do przodu :-D WIDZIMY SIĘ TUTAJ CODZIENNIE I NIE MA, ŻE BOLI!!! No chyba, że mnie nie będzie hahaha :-)

Roza ano tak po lekku :-)
Fajna ta Zosina kareta :tak:

Joasiu i bardzo dobrze powiedziałaś :tak: A jak im się tak pali, to może chcą urodzić za Ciebie? To doskonale będą wiedzieli kiedy nadejdzie ta chwila :-D

Katy Ty morderco lapków :szok::-D Przecież nie tak dawno go zakupiłaś :-p
Aleś mnie uśliniła tym buziakiem :sorry2::zawstydzona/y: Wilgotny jak byk :-D:-D:-D

Do góry