reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

dzień dobry dziewczynki

widzę, że grzeczne byłyście w nocy i za duzo do nadrobienia nie było

katka wracaj do nas ino raz

llosiczko sikaj

agnieszkakk ano do roboty

lori wstawiaj nam tu przecudnej urody II

i tyle chyba zapamiętałam

miłego dzionka

reklama
Dzieńdoberek :-):-):-)

Piąteczko przykro mi nie sikam bo nie mam na co he he ;-);-);-). Jeszcze czas na sikanie zreszta wcale nie mam ochoty zobaczyc minusa :-(

Agnieszka kk ja prawie rok myślałam czy dorobic 5 bejbika:-) Potem zajęło mi to 7 miesiecy .Nie dane było mi donosic tego okruszka i teraz walcze 5 cykl . Co ma być to będzie. Czasami my planujemy swoje a życie swoje.Ale wierzę że podejmiesz dobrą dla Ciebie decyzję:tak::-):tak:

Miłego dnia dziewczynki :-)

Witajcie z rana u mnie juz upal na dworze ze w domu nie da sie wysiedziec na mnie zle dzialaja takie pogody okropnie sie czuje ;/
ja nie spie juz przed 7bo mala mnie obudzila wyspana a ja nie mialam sily wstawac ;/ kurcze ja wole juz jesien niz lato dla mnie za goraco i w dodatku zle spalam w nocy bo mala mi cos poplakiwala no i siusiu musialam 3 razy wstawac ...
dobra zmykam zajrze pozniej do was :)

teraz narzekamy, że gorąco , jesienią będziemy jęczeć, że pada, a zimą płacz, że zimnica - no i jak człowiekowi dogodzić??????

a no nie dogodzisz:tak:

Losiczka ale temp się trzyma, głowa do góry:-)

Piąteczko to nie długo test:-)

Dziewczyny a u mnie chyba powtórka z zeszłego miesiąca:-( piersi zaczynają boleć, temp minimalnie rusza a ja za 3 dni kończę dupka.... teraz boję się że jak go przestanę brać to gwałtownie spadnie progesteron i znowu lipa.... nie wiem co robic:-( Musze na następnej wizycie skonsultować to z ginekologiem:tak:.
No chyba że nie będzie rosła temp, ale piersi pobolewają to chyba owu była??? jak to jest??

teraz narzekamy, że gorąco , jesienią będziemy jęczeć, że pada, a zimą płacz, że zimnica - no i jak człowiekowi dogodzić??????

No ciężko będzie, zawsze jest dokładnie tak jak piszesz. To za gorąco, to za zimno, za dużo deszczu za mało deszczu i tak dalej.

Witam Was Kochanie Kobietki :-)

Chciałabym dołączyć do Was, starających się o szkraba małego jak i tych, które już się wystarały mam nadzieję, że znajdzie się dla mnie jakieś miejsce ;-)

U mnie nadciągają właśśnie strasznie ciemne chmury, z których za chwile będzie zapewne mega deszcz o ile nie straszna burza, co nie pasuje mi za bardzo z racji siedzenia w pracy, ale cóż począć.
Pociesza mnie fakt, że szefowa wyjechała dziś i jest wymodlony spokój i cisza, aż chce się pracować ;-)
Co do starań, to my zaczęliśmy stosunkowo niedawno bo w piątek dopiero ale już się nie mogę doczekać, kiedy zobaczę 2 kreski :tak: Wątpię aby stało się to teraz, bo jestem tle co przed @ ale spróbować zawsze można. Cieszy mnie sam fakt, że mój mężczyzna się zdecydował i od razu chętnie zabrał się do pracy, bo ja marzyłam od dziecku już od 2 lat, ale nie chciałam nalegać więc czekałam i wyczekałam :-)

witam szybciutko!

wstałam pól godziny temu i przywitała mnie burza. zabieram się szybko za zupę obiad i wracam do was

lori
chyba już można gratulować! super tempka jednak do góry czyli jest ok

adison witaj- od piątku hi hi??????????? my tu juz jakiś czas czekamy :laugh2::laugh2::laugh2:

roza mam nadzieję, że doczekam sikańca o ile mnie mnie ta franca nie dopadnie wcześniej. na dupku się nie znam, ale ja teraz tez mam cyce bolące i wieksze o dwa rozmiary dosłownie- tyle z tego, ze m ma uciechę

losiczko ja se testa strzelę w sobotę rano

reklama
Addison witaj :-):-):-) oj tutaj jest wiele takich dziewczyn które nie moga sie doczekac 2 kreseczek he he. Widze że z Wielkopolski jesteś :-) Napisz cos więcej o sobie.Ile masz wiosen ???:-)

Lori dawaj focie tych Twoich wysikanych pięknosci :-D:-D:-D

Piąteczko mam nadzieje że masz szczęsliwe testy nie buble :cool2:

A u mnie czarno na niebie :-) jupi będzie deszczyk :cool2:

Do góry