reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Kasia - padam na kolana i błagam o wybaczenie :sorry::sorry::sorry::sorry: ... w ciąży zamiast mózgu mam budyń :-p:-p:-p ... jak będę po wizycie 19.09 i lekarz mi potwierdzi że jest tylko jeden bąbel to Ci wyślę moją książkę o bliźniakach ;-)

Sylwia - o kurcze...brzmi to wszystko strasznie groźne. Oszczędzaj się tam :tak:

KAROCIA - OGROMNIASTE GRATULACJE I SZYBKIEGO POWROTU DO DOMCIU
LORI - super brzunio, ja chcialam zeby bylo widac jak najszybciej a bylo na odwrot :-)
A u nas juz wszysko ok - Darus zdrowiusi jutro wraca do przedszkola, a Anetka juz zaczela ladnie przybierac na wadze ma juz 3340 :-D wiec kolejna wizyta dopiero 18.09 :-D
Milej niedzieli dziewczynki

Lori, ja coś wiem o tym budyniu zamiast mózgu, mi teraz wszystko z głowy wylatuje, także rozumiem w 100% :-D:-D:-D. Życzę Ci takiej ilości dzieciaczków w brzuszku, jakiej Ty sama pragniesz! I dziękuję za propozycję, bo jeszcze nie wgłębiałam się w żadną literaturę "fachową" ;-).
Sylwia, przykro mi strasznie z powodu Twojej sytuacji, mam jednak nadzieję, że wszystko będzie dobrze i że nerkę uda się uratować. Pomodlę się za Ciebie!
Marysiu, to super, że dzieciaczki mają się dobrze! To teraz nic, tylko korzystać ze słoneczka!

Dziewczyny dziekuje za kciuki .
Ja 12.09 mam usg :) 20 mam ortopede i bedziemy gadac czy musze miec cc bo z moim kregoslupem jest nie za dobrze ja przed ciaza moglam zrobic max 15 brzuszkow bo potem mialam placz taki zew zwijalam sie na parkiecie :(
5.10 mam wizyte u gina a za jakis tydzien ide na glukoze i inne badania krwii ;/

Witam się popołudniową porą

właśnie wróciliśmy z nad morza była cudna pogoda i chcąc nie chcąc ten fajny zimny wiaterek mnie opalił:eek::baffled: z czego zadowolona nie jestem ale cóż zrobić na szczęście to tylko dekolt i ręce mam nadzieje że nie będzie piekło

a co u was ? jak minęła wam niedziela??
Katy jak tam carboot ??
pozdrawiam was mocno

Hallo Kochane!
Zaczynam mieć stracha:eek: Koszyczek Ady przed chwilą stanął Zobacz załącznik 498274
A to moja córka, upodobała sobie prawą stronę 005.jpg
I Kacuś Zobacz załącznik 498277
Rany jeszcze...................1.
Buziaczki dla Wszystkich!!!!!!

Axa nie bój sie nie ma czego ;) wszystkie trzymamy kciuki za was:tak:
A ja mam pytanie o włosy Kacusia to jego naturalne czy peruka??

reklama
Do góry