reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej dziopki................wrocilam napchana jodem jak balon :-D
Jakos udalo sie dojechac po 2 h wleczeniu sie na miejsce bo okazalo sie ze bedzie tam zlot motocyklistow:tak:
Najwieksza frajde mieli chlopaki......................fajnie bylo ale miasteczko zakorkowane na maksa:eek:, pozniej z 7 pietra parkingowego zjezdzalismy 1,5 h :szok::szok::szok: takie korki byly wszedzie a teraz was nadrabiam i slucham przez otwarte okno Lady Gagi:tak::tak::tak: bo ma koncert obok naszego domku :-)
Ps carboot zaliczony szalu nie bylo ale jakies 5 rzeczy upolowane jutro wrzuce zdj bo mi bateria padla w aparacie;-)

Axa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bedzie dobrze :tak: areszcie jutro cos skrobne bo mi sie oczeta zamykaja;-);-);-)

reklama
Dzień dobry dziewczynki :-):-):-)

Ja wczoraj wróciłam kolo 18 z tego pikniku, ale byłam tak zmęczona,że już nie miałam siły na kompa...

axa bedzie dobrze, myśl o tym,że już za chwilę zobaczysz Adę :-):-):-)

Katy no to rzeczywiście niezłe korki miałaś... Ale przynajmniej cos upolowałaś, więc czekamy na zdjęcia :-)

A gdzie reszta dziewczyn?? losiczka, piateczka, ilonka ?? O reszci już nie wspomnę, bo należy im się lanie i myślę,że dziewczyny wiedzą,że o nie chodzi :-)

Hejka laseczki :-)

ja właśnie podniosłam swoje 4 litery z łóżka :szok:
kurcze ale tutaj pusto się robi :no:

Karolciu czekamy za wieści od was co słychać

miłego dnia

reklama
Kurcze Ilonka !!!!!!!!!!!!! wyłaź z ukrycia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja łopatkę już mam to dołek zakopiemy
tak samo jak całej reszty jak wezmę tej łopatki to wam po tyłkach naładuje :wściekła/y:pusto tu jak w kościele po mszy :-p

Do góry