reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej podczytuje z odpisywaniem gorzej wybaczcie ale wciaz 2 obowiazki wzywaja - male i mnalutkie :-)
PAMELA - po cichutku &&&&&&&&&&&&&&& i marsz do okulisty !!!!!!:-):-) :-D
ILONKO - ja mam rzeke mleka juz w zapasie prawie literek wiec jakby co to podrzuc Pawelka na dokarmianie do cioci Kasi :-D
ROSZPUNKO, KAROLKA - wpolczuje kolkowych spraw, u nas spokoj pierdzioszki wychodza bez bolu i kupka tez jak nalezy wazymy juz 3700 wiec na nas to sporo bo malo przybierala, jesli zas chodzi o wage po ciazy to ja mam powtorke z rozrywki - nie dosc ze wrocilam do wagi od razu to jeszcze zaliczylam spadek o 2kg przy cycu - jak ktos ma za duzo z checia przyjme
AGNES - czekamy na wiesci i &&&&&&
VIOLA - gratulacje zabeczkow - zuch chlopak
tyle spamietalam moje drogie.

reklama
Pamela :-:)-:)-:)-( ja bym sie jednak nie załamywała bo to wszystko tak ładnie wyglada... ze sie nie zapowiada na @ ........ kurcze ......
Marysia nie załamuj mnie ........ :-:)-:)-:)-:)-:)-( litr ???????? :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( Ja po prostu nie jestem stworzona aby wykarmić własne dzieci :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Ania zakup świetny,... zresztą jak Kazdy Twój zakup !!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::-):-):-):-):-) Ja poluję na karuzelkę z pilotem na allegro .....tzn używaną i w miarę tanią :tak:
Dziama haha zobaczymy czy tak bedziesz tęsknić za tą teściową za jakieś pare lat hehe :-p:-p:-p:-D a tak w ogóle to równa babka ???????????????????

Haaaaaaaa.......... nie uwierzycie ........:-D:-D:-D:-D:-D:-D Mój Papi ma łózeczko teraz z prawdziwego zdarzenia :-):-):-):-):-):-) hihi
zgadnijcie co zrobiłam .......... :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ilonko pisz co zrobiłaś bo ciężko się domyślić :-p
a co do karuzeli to też już mam upatrzoną jak znajde linka to wkleje

reklama
ilonko niestety nic nie znalazłam :-(

Pamela no przykro mi, ale może jakis test felerny był, bo jak ilonka mówi, całkiem obiecująco masz na wykresie...

Ania zarabista ta pozytywka :-) sama bym taka kupiła :-)

Do góry