reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
ja niestety mam złe wieści, po wczorajszej wizycie od razu skierowanie do szpitala. Jestem już po zabiegu i leże w domu. Maj to piękny termin, niestety już nie mój.
P
piąteczka
Gość
lori cóż powiedzieć- tule kochana z całych sił
P
piąteczka
Gość
wyć sie k............. chce- dlaczego my musimy przez to przechodzić?????????????? fuck fuck fuck- życie jest podłe
Lori, :-
-
-(
karolina, u mnie jest tak samo. Jak Maksio uśnie przy cycu w nocy to nie chcę go ruszać żeby się nie obudził. I w ten właśnie sposób śpi z nami
A w dzień usypia w ciągu paru minut. No nic, trzeba się za to wziąć, nie ma wyjścia. Lepiej teraz niż później. Nie ma na co czekać. A książkę ściągnij z neta w pdf-ie, albo wyślij mi swojego maila to ci prześlę.
karolina, u mnie jest tak samo. Jak Maksio uśnie przy cycu w nocy to nie chcę go ruszać żeby się nie obudził. I w ten właśnie sposób śpi z nami

ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Katka dobrze ze Twojemu to trzecie na "P" jeszcze zostało, bo o tych dwóch "P" na razie musi zapomnieć hehe :-):-) uśmiałam sie z tej twojej złotej myśli...........

Sylwia no widzisz , i tak to juz inaczej, wyśpisz sie przynajmniej
Roszpunka dobrze ze mi mówisz ze to mozna zciągnąć z netu, bo ja juz używane na necie upatrzyłam aby zakupić ale skoro mozna inaczej za darmo to fajnie!!!!
Kasiu trzymam za Ciebie kciuki ale i za kuzynkę i dzieciątko, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, kurcze ale zakupy zrobiliście ........ niby używane ale i tak majątek stracony

piąteczko wspaniała wiadomość
cieszę się niezbiernie że gicołka wraca do zdrowia :-):-):-)
Lori co TY do cholery piszesz !!!!!!!!!!!!!!! To nie może być prawda do cholery jasnej to sen ??????? powiedz ze to nie prawda BŁAGAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boże mój kochany........ nie wiem co napisać...........Jezu tak mi przykro, ja siedzę i ryczę, ryczę jak bóbr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Słoneczko światełko dla Twojego dzieciątka ....które teraz jest ze swoim rodzeństwem w niebie..........
[*] i ten utwór : Łzy w niebiosach - YouTube :-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(

Sylwia no widzisz , i tak to juz inaczej, wyśpisz sie przynajmniej

Roszpunka dobrze ze mi mówisz ze to mozna zciągnąć z netu, bo ja juz używane na necie upatrzyłam aby zakupić ale skoro mozna inaczej za darmo to fajnie!!!!

Kasiu trzymam za Ciebie kciuki ale i za kuzynkę i dzieciątko, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, kurcze ale zakupy zrobiliście ........ niby używane ale i tak majątek stracony

piąteczko wspaniała wiadomość
Lori co TY do cholery piszesz !!!!!!!!!!!!!!! To nie może być prawda do cholery jasnej to sen ??????? powiedz ze to nie prawda BŁAGAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boże mój kochany........ nie wiem co napisać...........Jezu tak mi przykro, ja siedzę i ryczę, ryczę jak bóbr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Słoneczko światełko dla Twojego dzieciątka ....które teraz jest ze swoim rodzeństwem w niebie..........
[*] i ten utwór : Łzy w niebiosach - YouTube :-
ilona24
Roszpunka wysłałam :-0 dziękuję
a mały tak od początku zasypiał z Wami ?? czy go odkładałas ????????????????????????????? Jak karmiłam małego w nocy to tez mi zawsze było żal go odkładać ale że łóżko mamy wąskie hehe to musiałam ..... i w taki sposób nie było nigdy problemów , owszem czasem sie przebudził ale zaraz sam zasypiał,,,,,,,,,,wiec moze sie tak juz Maksio nauczył ze z Wami.,....
cwaniak mały 

reklama
ilona24
w lidlu od 4 pażdziernika bedą fajne sweterki dla dzieciaczków i nie takie drogie, rajtuzki, dresy itd ............. bedzie tez termometr ten do ucha za 50zł ........... piszę bo może komuś sie to przyda :-):-):-)
http://www.lidl-pageflip.com/fsicache/pdf/Polska/LIDL_FHZ_kw40_91frTA.pdf
http://www.lidl-pageflip.com/fsicache/pdf/Polska/LIDL_FHZ_kw40_91frTA.pdf
Podziel się: