reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
ja niestety mam złe wieści, po wczorajszej wizycie od razu skierowanie do szpitala. Jestem już po zabiegu i leże w domu. Maj to piękny termin, niestety już nie mój.

Lori, :-:)-:)-(

karolina, u mnie jest tak samo. Jak Maksio uśnie przy cycu w nocy to nie chcę go ruszać żeby się nie obudził. I w ten właśnie sposób śpi z nami:zawstydzona/y: A w dzień usypia w ciągu paru minut. No nic, trzeba się za to wziąć, nie ma wyjścia. Lepiej teraz niż później. Nie ma na co czekać. A książkę ściągnij z neta w pdf-ie, albo wyślij mi swojego maila to ci prześlę.

Katka dobrze ze Twojemu to trzecie na "P" jeszcze zostało, bo o tych dwóch "P" na razie musi zapomnieć hehe :-):-) uśmiałam sie z tej twojej złotej myśli........... :-D:-D:-D

Sylwia no widzisz , i tak to juz inaczej, wyśpisz sie przynajmniej :tak:
Roszpunka dobrze ze mi mówisz ze to mozna zciągnąć z netu, bo ja juz używane na necie upatrzyłam aby zakupić ale skoro mozna inaczej za darmo to fajnie!!!! :tak:
Kasiu trzymam za Ciebie kciuki ale i za kuzynkę i dzieciątko, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, kurcze ale zakupy zrobiliście ........ niby używane ale i tak majątek stracony :sorry::sorry::sorry:

piąteczko wspaniała wiadomość :) cieszę się niezbiernie że gicołka wraca do zdrowia :-):-):-)

Lori co TY do cholery piszesz !!!!!!!!!!!!!!! To nie może być prawda do cholery jasnej to sen ??????? powiedz ze to nie prawda BŁAGAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boże mój kochany........ nie wiem co napisać...........Jezu tak mi przykro, ja siedzę i ryczę, ryczę jak bóbr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Słoneczko światełko dla Twojego dzieciątka ....które teraz jest ze swoim rodzeństwem w niebie..........
[*]
i ten utwór :
Łzy w niebiosach - YouTube :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

ilona, to prześlij mi maila to ci wyślę tą książkę

lori, do dupy to wszystko:-( Nie wiem co mam napisać... Niech ten los się w końcu odmieni...:-(

Ostatnia edycja:
Roszpunka wysłałam :-0 dziękuję :) a mały tak od początku zasypiał z Wami ?? czy go odkładałas ????????????????????????????? Jak karmiłam małego w nocy to tez mi zawsze było żal go odkładać ale że łóżko mamy wąskie hehe to musiałam ..... i w taki sposób nie było nigdy problemów , owszem czasem sie przebudził ale zaraz sam zasypiał,,,,,,,,,,wiec moze sie tak juz Maksio nauczył ze z Wami.,.... :sorry: cwaniak mały :-D:-D:-D

reklama
Do góry